REPLICA ONLINE CONSTANTA

1.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
1.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Un taximetrist constănțean, SANCȚIONAT de polițiștii locali: a REFUZAT să ia un client. VIDEO!

Un taximetrist constănțean, SANCȚIONAT de polițiștii locali: a REFUZAT să ia un client. VIDEO!

Replica API 9 ianuarie 2020 | 15:25 1020

Un incident în care a fost implicat un taximetrist a avut loc în zona Gării CFR din Constanța. Șoferul de taxi nu a vrut să ducă un constănțean la destinația solicitată pentru că era prea aproape și cursa ar fi fost prea scurtă.

Conducătorul auto a fost amendat cu 100 de lei, conform Legii 38/2003 privind transportul în regim de taxi şi în regim de închiriere.

Dacă un taximetrist refuză o cursă, deşi este liber, vă cere mai mulţi bani, vorbeşte urât sau refuză să pornească aparatul de taxat şi vă cere o altă sumă de bani, puteți depune o reclamație la firma de care aparține taxiul sau puteți semnala problema la Direcția Generală Poliția Locală, la numărul de telefon 0241484205. Pentru utilizatorii aplicației WhatsApp numărul de contact este 0799606142.

Video:

Poliția Locală se va afla în permanență în stradă, tocmai pentru a preîntâmpina astfel de evenimente neplăcute, au transmis reprezentanţii acestei instituţii.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Rezolvati situatia de la gara CFR. Cine i-a autorizat pe astia. Cind ii vezi, astepti sa-ti bage un cutit in spate si sa-ti goleasca buzunarele.Chiar nu se poate rezolva?
2
0
Moldoveanul de Valentino....e mana in mana cu Fagadau...Au peste 100 de taxi pe care lucreaza ciorile
1
0
taximetristii sint drojdia societatii.Putin mai sus decit trintorii asistati social. Ex militauri,ex pirnaiasi,de aia li se si spune ca.ati de taximetristi.
4
1
Foarte multe taxi-uri sunt detinute de angajati ai primariei si de politicieni.Soferii sunt angajatii mogulilor.De ce ar da legi mai restrictive?..
4
0
Si cu clientii care nu platesc cursele pe motiv ca vin imediat dupa care se fac nevazuti cum procedeaza Politia?
1
3
Pana nu fac curatenie in fata la City si in fata la arhiepiscopie, locuri unde stationarea este interzisa, eu nu vad utilitatea politiei locale. Sunt aproape 300 oameni angajati la politia locala si orasul asta e un jeg
1
2
Bai rahat pansat,prost esti tu si cu cine te-a facut,pt ca opinia fiecaruia este proprie si nimeni nu are dreptul sa jigneasca! Ori faci parte din cei cu dispecerate,si adevarul supara? Si mai articuleaza si tu cuvantul unu,,l,,
1
0
In germania exista tarif de pornire pentru distanta scurta.asta trebuie sa avem si noi ca sa nu fim refuzati
6
2
Culoare taxi... alb Costumatie decenta sofer Auto igienizata o data pe luna, cel putin, conditii tehnice ireprosabile Nu se fumeaza in auto, cu client sau fara. Selectia riguroasa a soferilor, pensionarii sa stea acasa Reducerea drastica a numarului de taxi uri puturosii sa puna osul la munca
11
0
Eu am avut o data un scandal cu un taximetrist. De la tomis pana la gara a vrut 18 lei ca asa arata pe aparat. Cursa era atunci undeva la 8 lei.. i-am zis ca nu trebuie sa ma faca din aparat ca oricum ii lasam eu mai mult decat facea cursa. A inceput sa ma injure ca ala usa cortului unde el a fost crescut. Binenteles ca nu am rezistat si am sunat la firma.
12
1
10 lei cursa minima, tariful mimim 3 lei ptr 1 km, masini bune, curate, ingrijite, soferi cu bun simt si cel putin 8 clase, sa stie si ceva engleza, maxim 1500 licente de taxi ptr C-ta. cam astea sunt necesare ptr un serviciu de taxi normal.
4
5
Taxiu cu tarif special 3 50 ar trebui interzis
16
4
pentru ,,si totusi'' , si daca majoritatea curselor sunt mai scurte ca si distanta ce faci, stai in statie pana vine unul si spune ca vrea la Navodari? Care-i castigul? de asta practici aceasta meserie, tarifele respective au fost modificate din pricina asta din ce tin eu minte, ai pornirea, atat iti arata ceasul atata platesti.
8
0
Nu le tin partea , dar la o cursa scurta ar fi de bun simt sa te indrepti spre ultimile taxiuri de la coada ! Puneti-va si voi in situatia asta...stai o ora la coada si ajungi primul din ''zona buna'' si vine unul cu o cursa de 5 lei !!! Cum este ?
6
9
Taximetristii sunt persoane cu un caracter indoielnic.
21
5
Ba daca daca vezi TransTaxi nu urci punct! trans taxi nu exista si aia sunt niste ciori inculte pirat, daca vezi tarife rosii iar nu urci ca aia e pe foamete la ei in burtica este vant, treci daca vezi ca scrie doar taxi pe el iar nu urci bossule ca ala e umflatul ala de la simpa care face reclama la boala, in rest sa va dau la muie la toti taximetristii cea mai urata combinatie din lume e sa fi taximetrist cea mai mare injoseala ca om daca ajungi taximetrist ori esti cioara recidivista ori esti machedon batran
19
4
AICI E VORBA DE OMENIE, EU CU BABU SI INCA CATIVA DACA REZERVAM 7 MESE LA TOSCANA SAMBATA LA ORA 20 SI COMANDAM CATE O APA PLATA, E CORECT ? ESTE FOARTE CORECT, DOAR CA MAJORITATEA SI DIN PACATE NU DOAR UNII, VOR SA PARA DESIGUR CE NU SUNT, ASTA CU TAXIUL NU ZIC CA E CORECT, DAR DACA STII CA CURSA E SCURTA MERGI MAI IN CAPAT SI TOATA LUMEA E MULTUMITA
14
2
Ala este pirat sta la gara cu un logan visiuniu sibtrage de oameni din fata gari fisu lui zotel este ala in trecut avea o dacie 1410 alba acum are un ligan visiniu
9
0
probleme mari. in rest politia locala e zero
17
5
Foarte bine ca l-a amendat! Bravo!
24
2
Cand te-ai facut taximetrist nu ti-a pus nimeni conditii de traseu, asa ca tipul cu taxi sa stie ca nu poate refuza pe nimeni.Exista probabil tarif de pornire si tarif pe km, zic pt ca nu cunosc normele de functionare si nici nu calatoresc cu taxi.Prefer mijlocul de transport propriu sau pe cel in comun ca nu ma fura.Punct.
19
4
Pentru asta cu ,,taxi" care ai lasat comentariul ESTI MAI PROST DECAT PEVEDE LEGEA
10
9
Eu de cat sa urc intrun taxi mai bine merg cu opelul meu frumos
7
9
Vina pt aceste situatii o poarta Primaria si dispeceratele de taxi care se joaca cu tarifele uitand faptul ca taxiurile sunt societati comerciale! De ce nu se urca nimeni la cei cu taxiuri independente,sa vedem daca este refuzat? Toti vor sa mearga cu preturi sub pretul unui bilet de autobuz! Aceasta activitate trebuie autorizata,avizata si cu tarife impuse pe distanta de Ministerul Transpoturilor nu de catre primarii!
6
20
Te refuza baietii ca esti urata cu crengi,prefera sa plateasca amenda!
13
34
si eu am chemat politia locala ca a refuzat cursa si ia dat amenda, asa da, bravo
46
5
Foarte bine a procedat clientul. Asa trebuie sa facem de fiecare data cand ne refuza taximetristii.
54
5

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920