REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.7° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14.7° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Un turist a murit după ce a fost implicat într-un accident cu un skijet la Costinești

Un turist a murit după ce a fost implicat într-un accident cu un skijet la Costinești

Replica API 7 august 2017 | 00:32 591

Accident grav la Costinești! O persoană a fost adusă la cortul de prim ajutor din stațiunea Costinești după ce ar fi fost victima unui accident cu skijetul pe mare. Pacientul a fost preluat și transportat de elicopterul SMURD, sâmbătă, 5 august a.c. Acesta se afla în stare inconștientă.

UPDATE

Bărbatul, Vitalie G., turist din Ineu, în vârstă de 41 de ani a fost declarat mort! Cauza decesului a fost un traumatism toracoabdominal urmat de stop cardio-respirator.

Turistul a fost lovit, din primele informații, de un skijet și preluat de la mal de șenilată și dus la cortul de prim ajutor. Acesta avea leziuni la membrle superioare, dar și la nivelul toracelui. În timp ce cadrele medicale de la cort îi acordau primul ajutor, bărbatul a intrat în stop cardio-respirator. În acel moment s-a chemat elicopterul care l-a preluat pe bărbat. La spital, bărbatul a fost declarat decedat.

UPDATE 2

Din primele cercetări la fața locului, victima, un cetățean din Republica Moldova, care locuia la Arad, conducea skijetul, cu care a intrat în viteză într-un ansamblu de plase pescăresți amplasate la aproximativ 100 de metri de țărm, în zona de nord. Cercetările contiună, coordonate de polițiștii din Costinești.

Skijetul a fost împrumutat de la un amic de-al victimei, cetățean român.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pana cand v-a continua aceasta excrocherie cu plajele machidonesti
0
0
Teribilistii vin cu aceste masinarii prea aproape de zona de inbaiere, oamenii poate vor sa inoate putin nu poti sta numai la balaceala.Sa nu li se permita sa vina mai aproape de 100 m de linia geamandurilor.Dar sunt chiar unii care folosesc in mod ilegal si zona de inbaiere pt aceste masinarii, veniti de aiurea din tara.Autoritatile ce spun?
1
0
Oare turistul mort avea permis de conducere ? Oare skyjetul era inregistrat ? Era inchiriat de la punctul lui MYKY dar sa nu imtre in kaka a spus ca este al unui amic.Sa se verifice cati au permise din cei ce inchiriaza skyjeturi.
0
0
daca nu ar incasa spagile ANR ul nu ar mai fii skyjeturi pe mare intre oameni!!
0
0
Mare paguba in ciuperci, a mai crapat un sholdovean. Vitalie !
0
2
Normal ar fi sa existe spatii clar delimitate pentru asa ceva.Cum noi nu traim inca in normalitate,asta este.
2
0
Vedeti si la Eforie intre N si S exista asemenea Sky Jeturi , care presteaza fara acte ....... fereasca sfantu de asemenea situatie ....,
6
0
si pe plaja din mangalia exista o zona capturata de ala care vedea zidul de pe faleza inalt de 2 metri,unde a parcat skyjetul iar in jurul lui sunt numai copii.Daca se intampla ceva o sa-l scape suwngarii aia de la rotariii ca tot se lauda ca este presedinte si umbla cu insigna aia de gat cat un capac de WC.
6
0
Eu am skijet dar ma plimb doar cu presedintele sa i sug pula sa ma tina in functie.Cum o sug eu nu o suge nimeni.
4
5
Sa ma pis pe constanta voastra plina de ciori, turci, moldoveni si machidoni jegosi
19
2
Ce poula mea cauta dobitocii cu skijeturi in zonele unde sunt oameni in mare?
17
0
Litoral de kkt....cu banii pe care ii dai o zi in mamaia stai o saptamana in grecia
20
1
Trasi la raspundere cei ce inchiriaza skijeturi persoanelor care nu sunt in stare sa manevreze nici macar o bicicleta cu roti ajutatoare. Si scursurile ce inchiriaza skijeturi, nu toti, nu au o chiftea in stomac tot anul, dar un weekend la mare si se cred bo$$i
17
2
Nu mortul va fi de vina ci CNADNR-ul. Sigur va oferi familiei un milion de euro ca despagubire.
3
9
Adevarate pericole. Nimeni nu respecta nimic. Ss se duca pe camp sa se plimbe cu ele. Ca in toate cazurile mortu-i de vina.
13
1
Trebuie sa moara 1, 2 ca sa impuneti niste culoare skijeturilor ?
21
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218