REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
18.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Un turist râde de un salvamar în Eforie Nord: „Am înțeles că dacă vreau în gârlă, trebuie să dau declarație”. Video

Un turist râde de un salvamar în Eforie Nord: „Am înțeles că dacă vreau în gârlă, trebuie să dau declarație”. Video

Replica API 11 august 2022 | 00:00 2329

În ciuda numeroaselor tragedii înregistrate recent pe litoralul românesc, unii turiști nu realizează pericolul la care se expun dacă intră în apă când este arborat steagul roșu.

Un astfel de exemplu a fost surprins recent pe plaja stațiunii Eforie Nord. Acolo, un turist încerca să îl convingă pe salvamar să îl lase să intre în apă deși era arborat steagul roșu.

Mare agitată și steag roșu la Eforie Nord

Salvamarul i-a explicat că dacă vrea să înoate în larg când valurile sunt foarte mari și curenții puternici, există șanse mari să moară înecat. Degeaba! Mai mult, turistul a minimizat riscul și a comparat Marea Neagră cu o gârlă, scrie antena3.ro, citată de Fanatik.

Și asta s-a întâmplat deși la începutul săptămânii trei bărbați s-au înecat la Eforie și Saturn. Totodată, în urmă cu trei zile s-a aflat cine este salvamarul care a murit la Eforie Nord, când încerca să salveze un turist care ignorase steagul roșu.

Video: AICI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La Vadu nu ajung toti prostii ca tine, locul vostru e la cocalareala si apoi la cimitir
0
0
Stau si ma intreb, cum se face ca la Vadu, unde nu sunt clowni din aia imbracati in rosu care fluiera continuu, fac fum si praf cu ATVurile, nu se ineaca nimeni . Tot multi oameni, tot valuri..Care este autoritatea care certifica un salvamar si care sunt probele de examen, cat dureaza cursurile si care este baremul fizic?
0
0
te salvam cu forta
0
0
Asa cum medicii sunt obligati sa salveze pacienti,chiar daca vorbim de inamici in caz de razboi,salvamarii sunt obligati sa salveze inclusiv oamenii cu limite de gandire extrem de scazute. Nu ai ce le face prostilor,nu ai cum sa-i faci destepti pe loc. Din pacate,ca e vorba de turism muntan,pe litoral sau sofatul pe drumurile oricum proaste,numarul enorm de tembeli copleseste capacitatea altora de a salva. Multi se incapataneaza sa creada ca a fi iresponsabil inseamna sa fii tare. Da,ei sunt tare prosti.
0
0
lasat sa hraneasca pestii . Nu e nimeni obligat sa moara pentru un doobitoc .sa se duca, mai scapa planeta de un inutil .
2
0
Meriti lasat sa crapi in....garla. tot felul de retarzi. Ca vin la doua sau patru stele, calitatea turistilor e tot mai p*****a de la an la an. Parca ne indobitocim
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102