REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
23.4° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Un vicepreşedinte PSD şochează: 'Şi eu simt nevoia uneori să ies în Piața Victoriei'

Un vicepreşedinte PSD şochează: 'Şi eu simt nevoia uneori să ies în Piața Victoriei'

Replica API 15 septembrie 2018 | 00:28 537

Primarul sectorului 3, Robert Negoiță, vicepreședinte al PSD, a scris vineri, pe Facebook, că simte uneori nevoia să iasă să protesteze în Piața Victoriei din cauza lipsei transparenței în cheltuirea banului public și a lipsei unui cadru legislativ coerent și clar, potrivit stiripesurse.ro.

„Constat că declarația pe care am făcut-o recent, referitor la românii care protestează în Piața Victoriei și despre care spuneam că sunt în stradă fiindcă unii ticăloși nu își fac treabă sau nu și-o fac așa cum ar trebui, a trezit și interesul unui prezidențiabil, mai precis al domnului Liviu Pleșoianu. Am citit opinia dumnealui și vreau să îi răspund, cu atât mai mult cu cât, domnia sa se dorește Președintele țării, deci reprezentantul tuturor românilor. Stimate domnule Plesoianu, cetățenii care protestează în Piață Victoriei sunt români. Adică tocmai oamenii cărora va doriți să le fiți Președinte. În calitate de primul om al unui stat, așa cum vreți să ajungeți, sarcina dumneavoastră este să îi reprezentați echidistant și corect pe toți cetățenii respectivului stat. Mai mult, să nu semănați ură și nici să nu încurajați un comportament care să ducă la dezbinare”, a scris vineri, pe Facebook, primarul sectorului 3 al Capitalei, vicepreședintele PSD Robert Negoiță.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta-i psd-ul care conduce acum Romania! Asta le este valoarea si capacitatea. Niste cocalari fara educatie si scoala dar ca paduchii-nfrunte! Pe mana astora a incaput acum tara cu dictatorul dracnea in frunte.
0
0
la gramada,deci mai usurel cu diversiunile,corect ar fi sa mergeti si la puscarie tot impreuna.regrete tardive,lupi moralisti si ciobani la oi.hai siktir.
2
0
PSD are oameni valorosi ca sa conduca tara, nu toate leprele penale stranse ciorchine in jurul lui dracnea
3
1
Duoamna carmencita puteti sa-i goliti o butelie de gaz lacrimogen lu' negoita in mufa sa se simta si el zilier protestatar?
7
6

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369