REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.6° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
13.6° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Un zidar cu 8 clase din Ilfov s-a dat drept dentist şi şi-a deschis cabinet stomatologic

Un zidar cu 8 clase din Ilfov s-a dat drept dentist şi şi-a deschis cabinet stomatologic

Replica API 9 februarie 2019 | 00:00 266

Un zidar cu 8 clase, în vârstă de 50 de ani, din localitatea Gruiu, judeţul Ilfov, s-a dat drept denist şi chiar şi-a deschis un cabinet stomatologic în comună.

Toată lumea îl cunoştea pe zidar drept dentistul comunei, însă adevărul despre el a ieşit la iveală în urma scandalului izbucnit în jurul falsului medic italian Matteo Politi.

Astfel, oamenii au cerut poliţiştilor să verifice documentele zidarului care se dădea dentist, motiv pentru care, astăzi, anchetatorii au efectuat o percheziţie la locuinţa bărbatului.

"Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov efectuează o percheziție domiciliară, în comuna Gruiu, din județul Ilfov, la locuința unui bărbat bănuit de săvârșirea infracțiunii de exercitarea unei profesii fără drept.

Bărbatul bănuit, în vârstă de 50 de ani, din comuna Gruiu, județul Ilfov, ar fi desfășurat activități specifice profesiei de dentist, pentru locuitorii comunei Gruiu, fără a avea acest drept.

Facem precizarea că, această activitate se desfășoară în cadrul unui dosar penal, întocmit în urma sesizării din oficiu a polițiștilor, în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de exercitare a unei profesii fără drept", se arată într-un comunicat al IPJ Ilfov.

Potrivit vecinilor, soţia zidarului a fost stomatolog şi l-a învăţat şi pe acesta să profeseze, chiar dacă nu avea studiile necesare.

Bărbatul susţine acum că urmează cursuri de asistent medical.

Sursa: observator.tv

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai neam de traista, de ce plm pana acum nu atisesizat organele? Iesiti ca pixdele proaste acum dupa ce l-aubturnat pe italian. Daca erati onesti il turnati pana acum. Asta e rasa romaneasca. Sa va turnati, invidiati si sa-i calculati averea celui harnic. V-an gura de asistati sociali !
0
0
Hai ca mafiotu era pentru pitipoancele din bucuresti care doreau sa arate bine dar astora daca le pleca zidaru cine le mai repara dinti.
0
0
Ce are culoarea rosie si strica dantura?Caramida!
0
0
Ala cu 8 clase s-a dat doctor dar bugetul unei tari e facut de un penal
6
3
Daca medicii pleaca , raman vracii cu 8 clase.
4
2
Plombele se fac cu ciment alb.
7
0
Cunosc si un marinar care se da drept inginer constructor, am si dovada scrisa, care are statia de betoane din Ovidiu. Popescu se numeste si este patron la Repec.
3
1
Pai ce sa faca si ei....daca adevaratii medici pleaca din romania pe capete, cineva trebuie sa mai trateze si romanii de boli, nu? Si atunci oameni cu initiativa si putina pricepere ajung sa practice si medicina , ce daca nu au studii... mai castiga si ei un ban.....ha!
4
1
Zilier la zotehnie,,,scot colti la grebla si la persoane peste 18 ani.
6
0
Mai sunt si altii,vezi pe la delfinariu,piata grivitei
8
0
mai cautati si prin guvern..
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369