REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Una dintre cele mai talentate și frumoase jucătoare de tenis din România a ajuns să ceară bani pe internet

Una dintre cele mai talentate și frumoase jucătoare de tenis din România a ajuns să ceară bani pe internet

Replica API 15 noiembrie 2018 | 00:00 219

A fost adversara Simonei Halep, în finala de junioare de la Roland Garros 2008, iar acum nu își mai poate continua cariera de jucătoare pentru că nu mai are bani. Este vorba despre Elena Bogdan, una dintre cele mai frumoase și talentate jucătoare de tenis din România, potrivit stiripesurse.ro

Conform WTA, în toată cariera a câștigat 240.147 de dolari, iar anul acesta i-au intrat în cont 3.213 dolari. Revenită după o operație, Elena Bogdan, de origine din Craiova, în vârstă de 26 de ani, a început o campanie de strângere de fonduri pe internet.

”Salut,

Mă numesc Elena Bogdan și sunt jucătoare profesionistă de tenis.

Acum trei luni am avut o intervenție chirurgicală la genunchi și, după o recuperare reușită, aștept cu nerăbdare să mă întorc în competiție, concurând și transformându-mi visele în realitate.

În prezent nu am sponsor sau sprijin financiar. Aș avea nevoie de fonduri pentru a mă ajuta să plătesc cheltuielile de formare și de turneu, care includ zboruri, hoteluri și mâncare, ca o modalitate de a-mi reîncepe cariera înainte de a-mi câștiga propriii bani și de a-mi putea acoperi cheltuielile.

Iată câteva dintre rezultatele mele:

-A fost pe locul 3 în lume la juniori;

- Am câștigat Roland Garros la dublu și am jucat finala la simplu, ca juniori;

- am obținut medalia de aur la Campionatele Europene;

- de asemenea, a fost un finalist în dublu la US Open și Australian Open ca junior;

Visul și scopul meu este să devin nr.1 la dublu. Sunt foarte încrezătoare că pot să-l ating, acum că sunt sănătoasă. Sunt foarte pasionată de ceea ce fac și iubesc mult acest sport.

Orice donație va fi foarte apreciată.”, e mesajul postat de Elena Bogdan pe un site de strângere de fonduri, unde a primit 1.609 dolari din ținta de 20.000 de dolari.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Are bani tariceanu.Daaaaar!!!! Daca iti da bani....te cam ia de nevasta! Dar nu-i problema! El cu dragnea la serviciu si tu cu irinuca lui,ca fetele,la cheltuit.
5
0
Ce josnici pot fi unii oameni din aceasta tara?! Marturie sunt unele comentarii la acest articol. Cred ca trebuie sa indicati contul fiindca eu as dori sa fac o mica donatie si ca mine poate multi constanteni.
4
0
Tenisul eun sport cu fonduri proprii cine are bani ilface cine nu sta acasa --asa e in toata lumea
4
0
Federatia nu poate ajuta?
3
1
Eu iasi da 3 5 mil sa ma fok cu ea
4
2
Nu mai sustine nimeni sportul.Ceea ce era odata tenis,box, volei, polo, handbal, fotbal,caiac- canoe, lupte,gimnastica,atletism, scrima, patinaj chiar, acum sporturile acestea se zbat intre viata si moarte, daca pot sa ma exprim asa. Nici orele de sport de la scoala nu se mai practica .In fiecare catun exista un teren se sport simplu, dar aveau loc tot felul de competitii, iar cei mai buni si remarcati, erau indrumati spre o cariera sportiva.Acum se inchid intr-o sala si trag de fiare sau pedaleaza in gol pentru a fi in trend si mai putin in beneficiul sanatatii.
5
1
Pe centura face mai mult!
5
7

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614