REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Unchiul Alexandrei anunță Gheorghe Dincă fusese internat de 8 ori la Psihiatrie

Unchiul Alexandrei anunță Gheorghe Dincă fusese internat de 8 ori la Psihiatrie

Replica API 29 iulie 2019 | 00:00 165

Gheorghe Dincă

Apar noi informații incredibile în cazul bestiei din Caracal. Conform unchiului Alexandrei, Alexandru Cumpănașu, asasinul fusese internat de nu mai puțin de opt ori la Psihiatrie. Motivul? Bărbatul era cunoscut ca fiind violent și cu probleme psihice.

Conform legii, el nu ar fi trebuit să dețină permis de conducere, însă la nivelul Caracalului era cunoscut faptul că acesta desfășura activități ilegale de taximetrie.

Practic, Poliția ar fi putut lua măsuri de sancționare a acestuia, însă nimeni nu a întreprins vreun demers în acest sens.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
...ia auzi. No fi fost membru PSD ? Ca fata are....
1
0
Pai, nimeni nu a luat masuri impotriva lui pentru ca era mare membru PNL si avea pile pe la toti politaii si toti securistii..Ce, n-ati mai vazut politisti pedofili, ori asasini...Hai nu faceti pe prostii..!
1
1
Scaunul electric nebunii se trateaza cu socuri electrice !! Platim bani grei pentru asa zisa reabilitarea a hotilor si criminalilor pentru ce? Rezultatul e zero puneti mana stimati guvernanti si adoptati scaunul electric!! O sa eradicati tara asta de hoti!!
3
0
Exista coruptie si incalcarea legii in mod constant din cauza militiei corupte, a procurorilor corupti si a judecatorilor corupti. Aici e ADEVARATA coruptie, ei au facut sa se ajunga aici. In orice sat sau comuna, militianul e Dzeu pe pamant. Cine are curaj sa-l infrunte? Si-au pierdut copiii si nimanui din RO nu le-a pasat. Tara condusa, culmea, de o femeie, presupun mama. Va dati seama unde s-a ajuns?
3
0
Coruptia generalizata din Romania face posibil orice.
4
0
Pai avea probleme psihice de la cat fum a inghitit de a innegrit casa aia in asa hal ca pe un cuptor si nu s-a sesizat nimeni.
3
0
Hai nu incercati sa scoateti nebun un monstru !
7
1
replica nu dezinformati.Politistul nu poate retine permisul fara decizia medicului. medicul are obligatia sa anunte politia dar pe langa salariile mari mai au nevoie si de o spagulita de la cei inapti.
11
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369