REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Undă verde pentru construirea unui bloc cu 3 etaje pe strada Sarmisegetuza. Cine este investitorul!

Undă verde pentru construirea unui bloc cu 3 etaje pe strada Sarmisegetuza. Cine este investitorul!

Replica API 15 august 2019 | 00:00 1576

Primăria Constanța a dat undă verde unui afacerist din Constanța pentru construirea unui imobil în regim S+P+3E cu parcare și adăpost protecție civilă la subdol și locuinte colective la parter, etajul 1,2 si 3, împrejmuire teren și organizare de șantier. Acesta va fi situat pe strada Sarmisegetuza nr 70, iar investitorul este Otei Dogan, de origine musulmană, deținătorul mai multor magazine cu bijuterii din Constanța. Mai mult, Otei Dogan este și tatăl unei tinere speranțe a fotbalului românesc, Elvis, în vârstă de 21 de ani, care evoluează la Academia luI Hagi.

Elvis este și el implicat în afacerile familiei. Pe pagina de facebook, se laudă cu ținute scumpe și cu mașini de lux, precum Mercedes ori Ferrari. De asemenea, Elvis Dogan se mai laudă că este proprietarul unui complex rezidențial situat pe strada Țepeș Vodă, dar și că este patron la SC Capital One SRL, Gold Invest.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dogan e un contrabandist care a eludat bugetul de stat introducand ilegal kg de aur in Romania, fara sa plateasca taxe vamale... acum spala banii obtinuti ilegal si nimeni nu-l intreaba de sanatate, desi toate structurile stiu despre el.
2
0
Pe PUZ ul lui Halep, nu i asa?
0
0
Tipic de ce va mira - epoca Fagabou spre final ... hai sa fac bani cat mai pot este deviza lui pe ultima suta de metri , o sa aibe destul timp la racoare sa mediteze ! Ce vaca a fost si ce bou a ajuns !
8
2
Va roade pizma , care - i problema ca e musulman si isi construieste ? Va roade ca are mag de bijuterii si alte societati comerciale ? A muncit si a facut avere ! Stire e cind ati scrie de cei ce au facut avere din furturi de la stat si au costructii pe terenuri din retrocedari ilegale ! Daca aveti curaj si coloana vertebrala ati scrie ei .
3
7
Nu-i de origine muslim ie de origine mormon
6
0
A dat spaga la prost la primaru incurca trafic si ia dat autorizatie cine te mai voteaza idotule fagbou
11
0
Se distrug legal cladiri istorice in centrul vechi, acum poate intelegeti de ce coruptia ucide
12
0
Bah, sunteti cretini ? Cum adica: de origine musulmana...!?!
14
0
Tot el a construit si blocul de pe Tepes Voda
7
2
Cel mai prost articol aparut in presa din Romania de la revolutie incoace !
17
0
M. P. dar fara sa te legi de religia cuiva nu poti ? Auzi la ei de origine musulmana, ce inseamna de fapt asta? Ti ai draq de rasisti ignoranti. Hoti si koorve . fi miar scarba
12
21
Asta e primarul Fagadau. Pentru unii muma, pentru multi altii CIUMA. Ma chinui de 3 ani sa-mi iau autorizatia pentru o casuta. Mi-am luat gandul in mandatul asta si mai sunt doar cateva luni. Daca faceam si eu o combinatie si dadeam niste spagi, o rezolvam. Sa vedem la VOT 2020. Sau poate trebuie sa vand tot si sa-mi caut alt oras.
30
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218