REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
20.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Unde a fost SURPRINSĂ Viorica Dăncilă la SHOPPING!

Unde a fost SURPRINSĂ Viorica Dăncilă la SHOPPING!

Replica API 6 iunie 2020 | 09:51 5205

Fostul premier al României și fost șef al PSD, Viorica Dăncilă, s-a retras de pe scena politică încă de când i-a fost ”suflat” scaunul de premier, prin moțiune de cenzură, de către PNL. Preferă să-și vadă de treburile personale, să se relaxeze, să stea departe de viața politică și cea cotidiană a Bucureștiului.

Așa se face că vineri, 5 iunie, a fost surprinsă de reporterul Replica la munte, însoțită de o prietenă. Nu a fost greu de recunoscut, chiar dacă purta o ținută diferită față de cum suntem obișnuiți să o vedem.

Echipată cu blugi, o cămașă lejeră și adidași cu platformă, Dăncilă a luat la pas centrul Vechi din Brașov. A fost asaltată de susținători, care nu au ezitat să se imortalizeze cu fostul premier al României.

Dăncilă nu a ratat nici magazinele, unde a intrat respectând măsurile de protecție impuse de autorități.

Mirela PASCAL, Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Muie ALexandra Cucu....nu poti sa scoti pula de Ciolacu, Mazare, Lizeta...
1
1
posteaza mai coerent sau nu poti ca ai gura plina cu cacatul lins de la mine ???
1
2
Bravo catelusii mei fiti activi si futetii cate o limba in clitoris dnei Viorica cand este la ciclu.Stiu ca aveti limbi aspre ca smirghelul.Pana acum ati linsul catelusii mei tot penalul in ruc acum le-a venit randul pesedeilor SUCCESURI
5
6
Postacii psd si pnl de le sectiunea comentarii replicaonline sunt cele mai triste vietati ale acestei tari.. cea mai joasa speta umanoida
1
7
Hai ca Veorica arata chiar bine, tzatze are, picior fin, fundulet bombat, nu fiti rai, ce e al ei e pus deoparte.
0
8
ba dna,cind puneti maimuta veorica si consiglierii ei in cusca,intre grTii,unde ii este locul binemeritat????
6
4
M-a luat la solicitarea lu unchiu hrebenciuc in SUA anul trecut. Frumoasa vizita.
0
3
Ai avut tu bani sa mergi la brasov din salariu de la replica? Cum vine articol semnat de 2 reporteri? Pozele facute de una si curu dat de alta sau cum?
5
1
Nu ne mai intereseaza persoana. A facut bine ca s-a retras in anonimat.
13
4
Muie postacilor pnl de mai jos. Muie cu cacat poatacilor si idiotilor care sustin ciuma galbena in frunte cu iubitul conducator, fauritor de drumuri spre nicaieri.
12
20
Suntem ff rai si unii redusi ca sa nu spun PROSTI va mai trebuie scoala sa ajungeti la nivelul iei , este o femeie desteapta si foarte muncitoare ,cu mult bun simt ,daca nu a avut copii a facut o fapta buna a infiat altii au vandut copii tarii este o Mare diferenta ,ha,ha,a facut scoala cand a trebuit ,si Caragiale a plecat de la Ploiesti Eminescu de la Ipotesti si Rosiori de Vede este oras ,
8
13
a fost surprinsa dand un interviu de angajare la o covrigarie . Pare mai realist
12
9
Dar de spitalele regionale inchise de sleatca basista nu mai zice nimeni nimic?! Dar de cei 25 % taiati pt posetele elenei Udrea nu mai spune nimeni nimic?! Dar despre petrecerile lui base cu Nelson mondialul si Orban cu sleatca lui de inculti betivi nu mai spune nimeni nimic?! Dar despre legea Trianon, 100 de ani de la tratatul prin care revenea Ardealul la patria mama , iar iubitul vostru weber care se dadea patriot a respins-o?! Mi- e mila de unii dintre voi, asa zisi usr-isti sau pnl-isti, dar in realitate sunte-ti generatie de inculti ce ati facut asa zisa scoala ,dupa revolutie.
10
14
De ce jicniti ?
4
5
h, he! am candidat la presdintia Romaniei? va da ti seama ce era ala covid? un covrig! il mancam!
7
8
Orice om ii este teama de coronavirus....
8
8
Ai luat o gramada de bani de la stat fara sa faci nimic. Nici macar copii n-ai fost in stare sa faci menopauza
10
14
Cum adica ,,a fost prinsa,,? A comis vreo infractiune. De unde va vin aceste titluri? De la ceaiuri?
10
12
Nu se ridica ea la nivelul vostru de betivi , drogati, paraziti, astfel incat sa faca poza cu voi. Pe voi va asteapta Orban betivanul la un tol de tarie, Catu-Selfie sa va dea si voua o firimitura de padure din cele 50 ha luate cu japca, Turcan sa va invete limba romana sau Grinda sa va invete cum se promoveaza nepotii si socrii din vamesi sau carciumari in functii de director.De la Viorica , ce sa invatati, cum ai crestere ec. cea mai mare din UE, productie agricola record, cresteri de salarii si pensii, programe Rabla, Prima casa, sa tii defecitul sub 3%. Va invata Catu cum sa te imprumuti.
12
22
Nu-i mai dati atentie ca iso ia grade.
5
8
Ce poseta are inculta asta din Videle nu visa neam de neamul ei sa ajunga la nivelul asta!Cand si a luat primul Chanel cred ca a dormit imbracata!N a mai vrut sa dea jos haina de pe ea!In Europa daca e gasita pe undeva fara SPP si sigur n are ,isi va lua o mare punga cu Cacat peste FATA!Sau direct o flegma intre ochi!
11
9
proasta asta are sustinatori ? vai de curu nostru cind retarzii voteaza si restul nu vin la vot .
17
10
ASALTATA DE SUSTINATORI??? WTF CAT DE RETARD POTI SA FI SA AJUNGI FAN VEORICA
30
15
ba,maimuta aia trebuia sa stea linga dracnea!ba dna,subminarea economiei nationale,grup infractional organizat,smnat jde mii de magarii,va spune ceva?????? dracila la pirnaie!banii furati,confiscati!
24
14
stai linistita danciluta ca ralucuta te-a devansat rau de tot,esti einstein pe langa proasta aia penelista
18
12
Remus, ai uitat cine a vamdut toata tara sau trebuie sa iti reamintesc? Cine a distrus scolile profesionale etc etc etc. PSD-ul vietii!
18
15
Macar nu a facut nenorocirile pe care cu tupeu si nonsalanta le-au facut Base si neamurile lui,alti securisti din PDL si actualii netrebnici. O femeie destul de simpla ajunsa unde nu trebuia si retrasa cum era normal din politica,asta e Dancila. Raman ticalosii si jivinele care sustin un sistem complet inuman si antiromanesc .Lumea face misto' de Dancila,Orban si bandele lui fac misto' de toata tara.Romanii au talent !
20
22
La scoala cu voi frustratilor. Sunteti doar niste taxime tristi betivi saraci.
17
9
Prostia si incompetenta unora care ne conduc au priza la masele populare crezind ca este de al lor , dar nu au nicio treaba , este sunt doar prosti
15
6
si multa muie postacilor pesedei !!! Iar pentru bravo, muie cu cacat !
21
16
Sunt orban ludovic zis sica cel mai mare betiv prim ministru care il are romania.Basescu este mic copil la capitolul betii si iti multumesc pentru comentariile tale.Doresc sa iti transmit ca limba ta ascutita ca polizorul ma tine in permanenta curat la organele intime.Succesuri in continuare sclavii nostri.
17
26
de ce plm cluburile in mamaia sunt deschise? luv nuba etc? cotizeaza bine la politia constanta
19
3
Fugea? Se ascundea? Ca Pascal aia, la cata e, nu poate fugi nici dupa melci fara sa gafaie
16
4
Bine ca am scapat de Proasta Romaniei,mai avem un hop sa scape si Constanta de FagaBou si sa se duca dupa Mazare si Dragnea ca acolo le este locu la toti Psd-isti infecti care au distrus tara asta
34
17
Am fost priminstra ?
11
8

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102