REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° ConstanÈ›a Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° ConstanÈ›a Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Unde-i MAREA și NISIPUL, hop și BOLIDUL cu... NESIMȚITUL!

Unde-i MAREA și NISIPUL, hop și BOLIDUL cu... NESIMȚITUL!

Replica API 28 noiembrie 2021 | 22:12 4586

Cu toate că suntem în plin sezon rece, un bărbat a vrut să vadă marea de aproape, chiar din mașină, așa că s-a plimbat cu autoturismul pe plaja EGO din Mamaia, fără a ține cont că riscă o amendă destul de măricică. Fapta s-a petrecut sâmbătă, 27 noiembrie. Pe principiul: nisipul nu intră-n ghete și face gomaj la... cauciucuri.

Până nu se fac de toată jena, nu se lasă! Fie că sunt turiști sau constănțeni, an de an avem exemple de "bizoni" pe plajă! Deși este interzis să intri cu mașina pe plajă, în fiecare sezon estival avem exemple de șoferi teribiliști, dar care, de cele mai multe ori, rămân cu roțile "înfipte" în nisip, fiind solicitat ajutor pentru tractarea bolizilor. De această dată, șoferul a fost un constănțean care, probabil, a vrut să numere valurile înspumate ale Mării Negre așa că a tras o tură pe plaja EGO, crezând, probabil, că fiind extrasezon, nimeni nu se va sesiza. Ei bine, din nefericire, a fost observat și probabil că va fi amendat.

Ce riscă șoferul

Potrivit legii, pe plajele litoralului românesc, utilizate în scop turistic, se interzice accesul, circulaţia sau staţionarea vehiculelor, cu excepţia celor care asigură intervenţii operative din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor şi a utilajelor de întreţinere a plajelor care aparţin Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea-Litoral. Aceste fapte, comise de persoane fizice sau juridice, constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă cuprinsă între 10.000 de lei şi 20.000 de lei, în conformitate cu Ordonanţa de Urgenţă nr. 19 din 22 februarie 2006 privind utilizarea plajei Marii Negre şi controlul activităţilor desfăşurate pe plajă.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
El Mechanic daca ala a bolid sunteti saraci tare fratiilor.
3
0
Cineva a vrut sa faca niste versuri cumva? Ca sa fie clar, e vorba despre Virgil Stoian, nu despre sofer.
2
0
acum daca are numere rosii nu e obligatoriu sa fie si noua, macar atata lucru sa stii!!!
2
0
Hotii care au masini scumpe si le strica firma, cica bolidul, dar macar e noua si e mai buna decat bolizii vostrii obositi prin Germania. Asta despre masina, cat despre cocalar sa faca plata
5
2
Voi nu va da-ti seama ca ei posteaza intentionat doar ca voi sa comentati si pagina sa fie accesata respect replica
4
0
Toti tampitii
6
1
hastagistrezisten,sigur!! il cauta pe ciolos..
2
8
Nu mai judecati omul. Aata era in fata mea la schimbat anvelope in Ovidiu. Omul s.a dus sa.si faca rodajul la anvelopele de iarna.
2
7
si.a luat saracul oun autobuz si ,hai pe plaja,ca asa a auzit el ca fac smecherii.adica maimutzoii agricultori.!
15
3
Daca si ala e bolid, voi sunteti evenimentul zilei!
21
2
Sa ne zica soferul ce voia sa faca cand s-a impotmolit in nisip si nu ii mai iesea bolidul
10
1
Un cioban ca multi altii. Iar daca ala e bolid...sunteti saraci tare fratilor.
24
3
Da n am stiut sa moara mama. E prea mare amenda. IertatiMA
9
1
Si am intrat pe plaja cu fordu......na
15
1
Bolid cica
26
2
Asta i spilul. In extrasezon plajele nu sunt utilizate in scop turistic. Deci se poate intra pe plaja cu masina in noiembrie.
7
23
Si bolidul unde-i mai exact. In poze e doar un amarat de Ford.. In ceea ce priveste isprava soferului, ce sa zic. Sa-i dam la mwue de limitat.
37
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218