REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.5° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.5° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Unde petrec Sărbătorile de Iarnă preşedintele României şi şeful Guvernului

Unde petrec Sărbătorile de Iarnă preşedintele României şi şeful Guvernului

Replica API 25 decembrie 2017 | 22:04 365

Preşedintele Klaus Iohannis îşi va petrece sărbătorile de iarnă la Bucureşti şi Sibiu. De asemenea, premierul Mihai Tudose va petrece Crăciunul în sânul familiei.

Şeful Guvernului a decis să petreacă Sărbătorile la Brăila, alături de cei apropiaţi. După câteva zile de linişte premierul se va întoarce însă la lucru.

Preşedintele Klaus Iohannis a ales să petreacă Sărbătorile de Crăciun în acest an acasă.

Presedindele a marturisit, intr-o discutie cu jurnalistii, ca va face naveta intre Bucuresti si Sibiu, comparativ cu alti ani. Klaus şi Carmen Iohannis vor petrece alături de cei dragi la casa din Sibiu. Nu la fel a procedat preşedintele în alţi ani.

Înainte să petreacă de Sărbători, preşedintele a mers anul trecut pe pârtia de la Bâlea Lac. A schiat împreună cu un grup de prieteni, apoi a vizitat Hotelul de Gheaţă.

Preşedintele a ales să petreacă anul trecut şi Revelionul în ţară.

Potrivit unor surse, şeful statului a petrecut Revelionul la Cisnădioara, impreuna cu sotia sa Carmen. Cuplul prezidenţial a petrecut trecerea dintre ani la casa consulului onorific al Austriei la Sibiu, Andreas Huber, alaturi de cativa prieteni apropiati.

Înainte sa plece in vacanta, preşedintele a trecut pe la un centru social din Bucuresti si le-a lasat cadouri copiilor orfani.

Acasă, la Sibiu, rămâne insa locul de suflet al preşedintelui. Acolo a mers şeful statului şi de Revelion în 2014, în primul an de când a preluat conducerea statului. Însă, de Crăciun, în 2014, Klaus Iohannis a preferat să îşi viziteze finii în Statele Unite ale Americii.

De altfel, cât era primar, Klaus Iohannis mergea în fiecare iarnă în America. În ultimii ani însă tradiţia s-a schimbat, potrivit Rtv.net.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Te superi degeaba pe ziaristi! Sunt putini oameni cinstiti in ziua de azi! Si ziaristii au facturi de platit, copii acasa, etc. Asta nu inseamna ca sunt de acord cu ei! Sa ne ajute Dumnezeu!
2
0
Nu ne intereseaza aceasta stire. In schimb voi trebuia sa informati si sa dezbateti faptul ca dracnea vrea ca inregistrarile audio sa nu mai fie probe in procesele penale, vrea ca inculpatii sa asiste, si sa intimideze astfel, la audierea martorilor. Si multe alte aberatii vrea acest penal. Asta e stire de interes public, ziaristi angajati doar pe criteriul ca acceptati salariu min pe economie. Justitia si legile sunt cele mai importante lucruri in orice tara.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614