REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Unde se filmează Asia Express sezonul 3. România este prima țară care va porni spre aceste destinații

Unde se filmează Asia Express sezonul 3. România este prima țară care va porni spre aceste destinații

Replica API 8 octombrie 2019 | 00:00 361

foto: Shutterstock

Asia Express, cel mai dur reality show din România, revine cu un nou sezon la Antena 1, cel de-al treilea. În acest an, cursa celor 9 perechi de vedete se va desfășura în Filipine și Taiwan.

Asia Express sezonul 1, "Drumul Dragonului", în Vietnam, Laos, Cambodgia și Thailanda și Asia Express sezonul 2, "Drumul Elefantului", în Sri Lanka și India. Ce urmează în sezonul trei al emisiunii? Rămânem în Asia, însă "Drumul Comorilor" își va avea ruta prin Filipine (țară insulară în Asia de Sud-Est, în Oceanul Pacific, cuprinzând arhipelagul cu același nume) și Taiwan (Republica Chineză, țară insulară din Extremul Orient, situată la doar 160 km depărtare de Republica Populară Chineză).

Concurenții care pornesc pe "Drumul Comorilor" vor avea de respectat aceleași reguli ca și până acum: au la dispoziție un dolar pe zi, trebuie să își găsească singuri mâncare, cazare și transport, să treacă peste barierele culturale, peste cele lingvistice, să iasă din zona de confort și să își depășească limitele fizice și psihice pentru a ajunge la comoara de 30.000 de Euro, marele premiu de la finalul cursei.

România este prima țară care va porni în aventura Asia Express pe ruta Filipine – Taiwan. Cele două destinații au mai fost incluse până acum în traseul concurenților, dar niciodată în această formulă.

În India, Gina Pistol era oprită mereu pentru poze, datorită frumuseții ei exotice

foto: Antena 1

Dacă în anii trecuți concurenții încercau să se familiarizeze cu traseul urmărind sezoane din alte țări, de data asta va fi ceva complet nou atât pentru ei, cât și pentru echipa de producție. Asia Express revine la Antena 1 în primăvara anului viitor și va fi prezentat tot de Gina Pistol. Până atunci, telespectatorii vor fi informați despre tot ce se petrece la filmări printr-un Jurnal de Asia, difuzat atât pe TV, cât și on-line în perioada în care au loc filmările din Filipine și Taiwan.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614