REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Unde și-a plănuit Liviu Dragnea să plece în concediu

Unde și-a plănuit Liviu Dragnea să plece în concediu

Replica API 5 ianuarie 2019 | 03:48 437

Liderul Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, va pleca în străinătate în curând. Și nu singur, ci împreună cu cei care le-au fost alături la trecerea dintre ani.

Liviu Dragnea-Irina Tănase au petrecut Revelionul alături de președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, și soția acestuia, scrie Știripesurse.ro.

Aceștia au petrecut Revelionul la Castelul Foișor, un loc destinat exclusiv activităților de protocol ale statului, administrat de RA-APPS.

Deși relația lui Ionel Arsene cu Liviu Dragnea s-a cam deteriorat în ultimul timp, acesta ar putea să-l însoțească pe șeful PSD și într-un sejur prelungit, tot de lux. De data aceasta ar urma să se deplaseze în Insulele Maldive, unde cel din urmă plănuiește să-și ducă iubita în zilele imediat următoare, potrivit Știripesurse.ro.

O noapte de cazare în Maldive poate ajunge și până la 45.000 de euro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La Copsa mica e aerul curat si la Cernobal deasemenea
2
0
Coruptia inseamna ca legea se aplica doar la prosti. PSD are dreptate cand spune ca justitia este defecta. Daca functiona normal justitia in Romania coruptia era istorie. Un mafiot ca Dragnea nu avea sanse vreodata sa fie seful guvernului daca justitia nu este corupta.
3
0
replica si noi avem internet asa nu mai mintiti cu 45 mii euro o noapte de cazare Ia mai puneti mana pe creion si incepeti cu unitati ,zeci ,sute ,mii, zeci de mii ca va faceti de ras si este pacat ,totusi sunteti un element de propaganda hastag rezist !
3
1
sa inteleg ca fiind cunooscator al problemelor din PSD- ma intreb ce nu si-a rezolvat acest puscarias - puscaria, oricum puscaria il va manca- in costumul de brad va iesi de acolo, iar iadul nu-l va admite
6
1
Unde dracu,pleci,mai pedofilule,Mai satana,unde pleci la...cimitir?still CA poporul te vrea ,,viu,,
8
1
Nu se cunoaste inca varsta celor doua mari noi iubiri ale lui Dragnea, Amni si Grati. Unii zic 8, altii 10.
7
1
mancati cacat de oftica ! de unde ati scos aceste preturi ? de casele si de chiriile lui klaus werner de ce nu mancati cacat ?
2
8
Numai dezinformari! O noapte la Burj Al Arab, in cel mai scump apartament, costa 2000 de dolari. De unde ati scos voi suma de 45000 de euro?
7
2
Noi am inteles CA pleci la puscarie,nicidecum ,CA te insori?cu cine te insori,pedofilule,cu ,,fii-ta,,vrei sa imparti tot CE furat de la popor cu aceasta flaminda?stai linistita,Iti ia tot,si pleaca cu golanii ei,doar n-o sa stea linga UN mos,cu prostata,si cu Pampers,la fund
15
2
Pai bine dragnea, poporul umbla flamand si-n zdrente iar tu, om politic pleci in insule luxoase, Maldive ????? Tara arde si baba se piaptana, se piaptana,,, .... ,,,
11
3
sa va fie rusine stiri pe surse care anuntati numai minciuni dragnea nu pleaca nicaieri are destule probleme de rezolvat in tara
3
13
Maldivele au tratat de extradare cu noi?ce cota are la pariuri ca nu se mai intoarce,ca m-as baga si eu cu 100 de lei
12
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614