REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Unde vor ieşi constănţenii la grătar? Zonele de picnic arată DEPLORABIL!

Unde vor ieşi constănţenii la grătar? Zonele de picnic arată DEPLORABIL!

Replica API 13 martie 2018 | 00:00 2013

Vremea în Constanța a început să se încălzească, semn că primăvara își intră în drepturi. Nu va trece mult, iar constănțenii vor dori să iasă la iarbă verde, poate chiar să facă un grătar. Dar cum nu toți au timp sau finanțe să facă un drum până la pădure, au la dispoziție zonele de picnic din municipiul Constanța. Astfel de zone au fost realizate, în urmă cu aproximativ zece ani, în zonele Doraly, Poarta 6, Badea Cârțan și Faleză Nord.

Se ridică însă întrebarea dacă în intervalul scurs au fost și întreținute, având în vedere starea deplorabilă în care au ajuns. În prezent, cele mai multe grătare sunt inutilizabile. Ruginite, distruse, din grătarele de altădată au mai rămas doar picioarele din fier sau cadranele. În plus, butoaiele cu nisip sunt pline cu gunoaie sau cenușă, semn evident că de vreme bună nu s-a preocupat nimeni de întreținerea zonelor.

De menționat că legislația impune constănțenilor să facă grătare doar în zonele special amenajate pentru picnic. În caz contrar, dacă ar fi surprinși de polițiștii locali sau specialiștii de la Garda de Mediu, ar risca amenzi usturătoare, de până la 5.000 de lei.

Referitor la aceste zone de picnic, primarul Decebal Făgădău a afirmat pentru „Replica de Constanța” că vor intra în reabilitare în cel mai scurt timp, grătarele urmând să fie înlocuite cu unele noi.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Buna ziua,poate il veti imforma de domnul primar ca dumnealui cunoaste foarte bine situatia zonei de picnic Badea Cartan si sa ne scuteasca cu amenajarea de gratare noi ca de patru ani santem cu nervii la pamant din cauza fumului,mirosului de carnati in toiul noptii si muzica de toate genurile,Eu personal m-am saturat sa tot fac sesizari voi face in continuare eu consider ca isi bate joc de noi cu aceste gratare la 30 metri de geamurile noastre. O zi frumoasa!
4
0
ridicat machidonii blocuri adica in fostele parcuri.suntem atata de primitivi unii dintre noi si acceptam ca reptilienii astia sa ne confiste si ultimul m.p de spatiu verde,apoi in cativa ani Constanta devine raiul virozelor si bolilor specifice oraselor superpoluate.Spatiile verzi,au si ele rostul lor ca si locul de gratar ca daca muncesc de ce plm sa nu pot face vara un gratar?de ce sa dau unui makidon imputit 200 de lei pe o friptura de cacat in carciuma lui contrafacuta?
4
3
Va iesi la gratar fiecare de unde e: Vaslui,Suceava,Iasi,etc!
6
2
Gratarul a fost, este si sa fie distractia suprema pentru orice rupt in cur. Strategia lui Fagadau de a multumi aceasta categorie numeroasa este chiar inspirata. Unde le vor face.....simplu, In Parcul Tabacarie, pe malul lacului, sub balcon, ca si pana acum.
6
2
Iti pasa ma dobitocule si de zonele de gratar, ca daca vrei sa faci un picnic, si stai al bloc unde mergi? Daca nu il poti face in spatiile amenajate, ti se umfla unora ca tine o vena, care sta plesneasca, suna locala si vin gardienii si iti iei 5000 de lei amenda. Nu spune nimeni ca nu sunt si alte prioritati, dar gratarele alea le rezolva pe toate in maximum 8 ore si miile de locatari din zona, pot sa faca un gratar linistit.
4
6
toata constanta arata ca un gunoi
15
0
Da merge in curte la Fagadau si facem gratar..
14
1
Zonele de picnic arata deplorabil! Unde iese cocalarul la gratar? Ce ne facem?!?... a ramas manelistul fara mic in bot!!! Voi astia ce mazgaliti la ziar aveti tiglele pe casa? Constanta este distrusa si voua va arde de gratare...
18
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218