REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Dum., 13 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6881
15.1° Constanța Duminică, 13 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6881
 

Universitatea Ovidius din Constanţa celebrează Noaptea Cercetătorilor

Universitatea Ovidius din Constanţa celebrează Noaptea Cercetătorilor

Replica API 17 septembrie 2021 | 23:27 1032

Universitatea Ovidius din Constanța (UOC), în parteneriat cu sucursala Asociației Generale a Inginerilor din România (AGIR), organizează vineri, 24 septembrie a.c., de la ora 19:00, pe platforma Webex, podcastul „Despre știință și cultură cu dezinvoltură”, cu ocazia Nopţii Cercetătorilor din România, informează prof. dr. ing. Valentina Pomazan.

Potrivit sursei citate, evenimentul se adresează oamenilor de știință, de cultură, cercetătorilor, inventatorilor și educatorilor din Dobrogea, care alocă timp, pricepere și cunoaștere pentru activități demne de a fi promovate. Astfel, înscrierea persoanelor interesate să participe în cadrul podcastului, se realizează trimițând, până în data de 22.09.2021, la adresa de email: vpomazan@univ-ovidius.ro, date precum: numele, titlul, afilierea, adresa de email și numărul de telefon.

„Evenimentul online va fi un prilej de dialog informal cu oameni de cultură și știință care vor explica ce presupune a face știință, pentru ce merită să ne străduim și să investim în cercetare, educație și tehnologie, și totodată, vom detalia cum construim un viitor din ceea ce înțelegem azi, făcând știință.” a precizat prof. dr. ing. Valentina Pomazan.

Podcastul „Despre știință și cultură cu dezinvoltură” este evenimentul pilot al seriei de acțiuni de tip festival de știință și cultură ce vine ca un răspuns la tendințele noilor paradigme științifice, la realitățile socio-economice și la nevoile reale ale regiunii de Sud-Est, mai ales la realitățile municipiului și județului Constanța.

Această serie este o componentă importantă a proiectului cu titlu generic: „Promovarea și aplicarea extinsă a creativității și inovării, în conformitate cu cerințele și standardele impuse de era digitală, la nivelul județului Constanța”, susținut de un consorțiu format din: Universitatea Ovidius din Constanța; Asociația Generală a Inginerilor din Romania – Sucursala Constanța; Primăria Municipiului Constanța; Consiliul Județean Constanța; Inspectoratul Școlar Județean Constanța; Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța; Universitatea Maritimă din Constanța; Academia Navala „Mircea cel Bătrân” și Institutul Național de Cercetare – Dezvoltare Marină „Grigore Antipa” Constanța.

A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Adica sa tragem concluzia ca cineva a cercetat ceva?
0
0
Pe cand Noaptea Cosasilor, caci parcul acesteia arata ca o groapa de gunoi abandonata?
1
0

REPLICA


LOTO

6/49
3125143822
5/49
193462335
joker
1942212358