REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.2° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.2° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Universitatea "Ovidius" lansează 2.000 de lampioane pe plaja Modern! ONG-urile obiectează!

Universitatea "Ovidius" lansează 2.000 de lampioane pe plaja Modern! ONG-urile obiectează!

Replica API 24 martie 2017 | 00:13 504

Universitatea “Ovidius” din Constanța organizează prima serie de manifestări dedicate lui Publius Ovidius Naso în data de 25 martie. Cu această ocazie constănțenii sunt invitați să participe la o activitate ce implică lansarea de mii de lampioane.

Constănțenii sunt invitați să asiste la un spectacol organizat de Universitatea Ovidius din Constanța care constă în lansarea de lampioane. Mai exact, evenimentul se petrece pe plaja Modern, în timpul Orei Pământului, între orele 20.30 și 21.30, se vor stinge luminile și se vor lansa 2.000 de lampioane pregătite în semn de omagiu pentru cei 2.000 de ani de la moartea poetului latin. “Evenimentele ce urmează a fi inițiate în luna aprilie vor fi communicate, în curând, pe site-ul și pe pagina de facebook “Anul Ovidius””, au declarat reprezentanții Universității "Ovidius" Constanța.

În replică, asociațiile nonguvernamentale din Constanța și-au precizat nemulțumirea legată de astfel de manifestație ce implică lansarea de lampioane. Aceștia consideră că aprinderea de lampioane într-un parc poate declanșa un incendiu. Concret, reprezentanții ONG Mare Nostru declară astfel de evenimente ca fiind extrem de periculoase și îndeamnă constănțenii să nu aprindă lampioanele.

“Dragilor, insistăm să uitați de lampioane, în parc! Este ILEGAL, dar şi foarte periculos. Ne dorim un eveniment frumos, relaxant pentru toată lumea, fără neplăceri.”, spun reprezentanții ONG Mare Nostrum.

P.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu stie ce dracu sa mai faca sa iasa in evidenta, dar este foarte penibil, alaturi de handicapatii de Gartu, Bobe, Maftei si Vancea. Sunt atat de penibili incat au senzatia ca sunt copii lui Ovidius!
2
0
Chiar asa! Ce sa faca si ea universitatea? Doar nu, scoala?
0
0
asta de mai jos e un bolsevic imputit probabil fost pecerist acum pesedist ajuns bosorog administrator de scara de bloc .mori in ruusia imbecilule
0
0
Ce sa faca si universitatea
0
0
Tinerii frumosi si liberi sa si bage in fund lampioanele pentru ca ongistii sorosisti nu le agreeaza. Hi, hi, hi.
1
2
nici o problema.lampioanele fiind de sorginte chinezeasca nu se vor aprinde atat de tare in memoria lui publius ovidius naso ,in asa fel incat sa declanseze un incendiu,si in plus se pot chema americanii de la vulturii luptatori sa le doboare pe cele care s-au ridicat prea sus
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369