REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Universitatea Ovidius, mesaj de condoleanţe pentru şoferul implicat în accidentul din Faleză Nord!

Universitatea Ovidius, mesaj de condoleanţe pentru şoferul implicat în accidentul din Faleză Nord!

Replica API 19 februarie 2016 | 00:00 344

Doliu

Doliu

“Anunţăm cu durere în suflete trecerea la cele veşnice, într-un mod fulgerător, a colegului Enuţă Ion, angajat pe post de conducător auto la Universitatea Ovidius din Constanţa. Gândurile noastre se îndreaptă, în aceste momente dificile, către familie şi cei apropiaţi. Dumnezeu să-l ierte!", au transmis reprezentanţii Universităţii Ovidius. Amintim că un bărbat de 58 de ani, Ion Enuţă, a murit după ce i s-a făcut rău la volan şi a intrat cu maşina în peretele unui imobil.

Nefericitul eveniment s-a petrecut în cursul zilei de miercuri, 17 februarie, când acesta a condus un autoturism marca Dacia pe strada Unirii din municipiul Constanţa. La un moment, din cauze medicale, înainte cu vreo 50 de metri de intersecţia cu strada Banu Mihalcea, a pierdut controlul direcţiei de mers şi a intrat în coliziune faţă - spate cu un autoturism marca Volkswagen care circula în aceea direcţie, condus de Raluca L., de 26 de ani. În urma impactului, Dacia a fost proiectată pe trotuar, unde s-a izbit de peretele imobilului cu nr. 39.

La faţa locului au ajuns cadrele medicale, care au efectuat manevrele de resuscitare. Din nefericire, la scurt timp a fost declarat decesul lui Ion Enuţă.

Echipajul SAJ a precizat că acesta ar fi suferit un infarct miocardic. Cu răni, dar minore, s-a ales şi pasagerul din Dacie, din dreapta - faţă, Ion Trifu, în vârstă de 57 de ani. Acesta a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Ion Enuţă era angajat în cadrul Universităţii Ovidius şi se îndrepta către căminul din zonă pentru a lăsa nişte materiale. Potrivit pasagerului, Enuţă a dat semne că nu se simte bine, în sensul că s-a tot sprijinit de el, până când, la un moment dat, a căzut înspre partea dreaptă, piciorul rămânându-i pe acceleraţie. Poliţiştii rutieri au declanşat o anchetă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102