REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Universitatea Ovidius organizează concurs de fotografie în cadrul unui proiect european

Universitatea Ovidius organizează concurs de fotografie în cadrul unui proiect european

Replica API 23 octombrie 2021 | 22:35 966

Universitatea Ovidius din Constanța, în calitate de partener în cadrul proiectului „Health, Solidarity and Social Cohesion with Sport”, Programul Erasmus Plus, Parteneriate Strategice – Cooperare pentru inovare și schimb de bune practici, Proiect nr: 2020-1-TR01-KA204-093342, organizează, în perioada 25.10 - 08.11.2021, concursul de fotografie „Suntem sănătoși?” a cărui tematică urmărește promovarea unei vieți sănătoase cu ajutorul sportului, informează lect. univ. dr. Gabriela Gheorghiu, membru în cadrul proiectului și prodecan al Facultății de Științe Economice.

Potrivit sursei citate, concursul se adresează persoanelor cu vârsta peste 18 ani care practică sportul de plăcere în timpul liber, pentru a-și menține un stil de viață sănătos, activitate pe care trebuie să o surprindă, în mod original și creativ, într-o fotografie.

„Încurajăm înscrierea în concurs numai a fotografiilor realizate de amatori, a căror valoare provine din calitatea lor intrinsecă, simplitate și expresivitate, și nu sunt acceptate cele care au suferit transformări prin prelucrare digitală (modificări ale culorilor, contrastului şi alte manipulări evidente realizate cu ajutorul aplicațiilor dedicate)”, a precizat lect. univ. dr. Gabriela Gheorghiu.

Fiecare fotografie trebuie să fie transmisă în format JPEG, până la data de 8 noiembrie 2021, la adresa gabriela.gheorghiu@365.univ-ovidius.ro (persoană de contact – lector univ. dr. Gabriela Gheorghiu), însoțită de: denumirea ei, data și locul la/în care a fost realizată, numele și vârsta persoanei care a făcut fotografia, respectiv, ale celei surprinse în fotografie (dacă este cazul), precum și o legendă (200 de caractere maxim), tehnoredactată în limba română și în limba engleză, care să explice semnificația fotografiei.

Fotografiile participante vor fi promovate pe site-ul organizatorului, iar cele mai expresive vor fi recompensate cu premii în bani, în valoare totală de 1.000 lei. Acestea vor intra mai departe în competiție cu alte fotografii similare premiate de ceilalți parteneri pe proiect din Turcia, Grecia, Spania și Polonia, pentru realizarea unui album foto digital.

Proiectul „Health, Solidarity and Social Cohesion with Sport” își propune mai multe obiective ce se consolidează reciproc, precum:

- Creșterea numărului de persoane care dețin cunoștințe despre un stil de viață sănătos pentru a contribui la sănătatea comunității, bunăstare socială și armonie;

- Oferirea de oportunități pentru ca oamenii să-și îmbunătățească atitudinea, înțelegerea și abordarea propriilor nevoi;

- Dezvoltarea și creșterea gradului de conștientizare cu privire la gestionarea crizelor în domeniul sănătății personale și publice prin intermediul sportului;

- Dezvoltarea și creșterea gradului de conștientizare cu privire la valorile europene în domeniul educației prin oferirea de oportunități egale și accesibile la aceasta tuturor oamenilor.

A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367