REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

UNPR şi-a schimbat omul la conducerea Sanatoriului Techirghiol: noul manager este Roxana Almăşan

UNPR şi-a schimbat omul la conducerea Sanatoriului Techirghiol: noul manager este Roxana Almăşan

Replica API 17 martie 2015 | 23:51 1697

Alexandru Georgescu nu înţelege ce i s-a întâmplat

Alexandru Georgescu nu înţelege ce i s-a întâmplat

Alexandru Georgescu nu mai este director la Sanatoriul Balnear şi de Recuperare Techirghiol. Mandatul i-a ajuns la final luni, 16 martie. În locul său a fost numit director interimar Roxana Almăşan, din Mangalia. Cu această ocazie, angajaţii unităţii medicale speră ca lucrurile să revină la normal şi să nu se mai simtă sclavi, aşa cum susţineau la sfârşitul anului trecut, atunci când au iscat o grevă, prin intermediul căreia solicitau demisia lui Georgescu.

În luna decembrie a anului trecut, un adevărat scandal s-a iscat la Sanatoriul Balnear şi de Recuperare Techirghiol, atunci când angajaţii au ieşit în stradă, nemulţumiţi de modul în care UNPR-istul Alexandru Georgescu conduce unitatea. Oamenii solicitau demisia şefului lor, precizând că lucrează de zeci de ani în sanatoriu şi că niciodată nu au avut parte de o conducere care să-i trateze ca pe nişte sclavi. Iată că a venit şi deznodământul. Lui Alexandru Georgescu i-a încetat mandatul de manager, pe 16 martie a.c.. „Este adevărat. Mi-a expirat mandatul. Bineînţeles că am regrete. Nu ştiu de ce nu a fost prelungit. Am trimis acum două zile un raport de activitate elaborat. Nu ştiu dacă a fost studiat“, a declarat, pentru Replica, Alexandru Georgescu. Iată că, şi de data aceasta, filiala UNPR Constanţa şi-a impus punctul de vedere, reuşind să aducă la conducerea Sanatoriului un alt membru, în persoana Roxanei Elena Almăşan. Noua şefă a Sanatoriului din Techirghiol este preşedintele Organizaţiei Judeţene de Femei a UNPR Constanţa, iar în 2012 a candidat pentru o funcţie de consilier local la Mangalia, însă nu a reuşit să prindă mandatul. Roxana Elena Almăşan este locotenent în rezervă, a terminat Şcoala de Ofiţeri din Sibiu, are studii de jurist. În urmă cu doi ani a făcut parte din echipa Sanatoriului, la departamentul de Resurse Umane. Este căsătorită şi are doi copii. Şeful la nivel politic al Roxanei Almăşan, George Lipoveanu, este convins că noul manager al sanatoriului va face treabă bună. „Este o fată cu capul pe umeri. Sunt convins că o să se descurce. Mai ales că a mai lucrat, timp de doi ani, la Sanatoriu“, ne-a declarat Lipoveanu. La rândul ei, Almăşan ne-a declarat că nu are emoţii şi este convinsă că va reuşi să calmeze spiritele inflamate odată cu instalarea în funcţie a fostului şef, Alexandru Georgescu. „Nu am emoţii. Sigur că o să fac lucruri bune. Spiritele nu sunt încinse. Am găsit aceeaşi oameni aici pe care i-am lăsat acum doi ani. Va fi totul bine“, ne-a declarat Roxana Almăşan.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218