REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

UNPR va avea candidat la alegerile europarlamentare

UNPR va avea candidat la alegerile europarlamentare

Replica API 23 februarie 2019 | 00:00 201

Gabriel Oprea, presedintele UNPR, a participat sambata la Reuniunea Regională a organizațiilor UNPR din Regiunea IV Vest Oltenia. Activitatea s-a desfășurat la Craiova, în prezența reprezentanților organizațiilor județene Dolj, Gorj, Vâlcea, Mehedinți și Olt, iar in cadrul reuniunii s-a discutat despre organizarea pentru alegerile europarlamentare.

“Pentru noi, cele mai importante ținte sunt alegerile locale și cele parlamentare, unde ne propunem sa obținem 10%. La alegerile europarlamentare, ne propunem să ne comportăm onorabil. Organizația județeană Dolj este una puternică. Pe lista pentru europarlamentare vom avea și un reprezentant al acestei organizații. Vreau să anunț că gl. Gheorghe Emacu este șeful campaniei UNPR pentru alegerile europarlamentare. Domnul Emacu are o experiență îndelungată în administrație. A fost secretar general la Prefectura București, secretar de stat în Ministerul Administrației Publice, apoi ministru delegat pentru administrație publică. De asemenea, adjunctul șefului de campanie este medicul Iulian Popescu, un om de mare valoare și experimentat. Avem încredere în cei doi colegi și îi considerăm cei mai potriviți pentru a coordona campania“, a declarat Gabriel Oprea, potrivit unui comunicat de presa.

Președintele UNPR a vorbit despre necesitatea revenirii la forma inițială a legii privind pensiile militare de stat.

“Cu siguranță națională și cu ordinea publică nu trebuie să ne jucăm. Sunt politicieni care cred că se pot juca, atunci când vine vorba de cei care muncesc în acest domeniu și au tot felul de inițiative care dăunează militarilor, polițiștilor, pompierilor și jandarmilor. Noi am propus si am susținut Legea 223/2015, pe care alții au modificat-o ulterior, în detrimentul acestei categorii profesionale", a declarat Oprea, scrie Știripesurse.ro.

C.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108