REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Unui MILITAR ISU i s-a făcut RĂU la o intervenție, în AGIGEA!

Unui MILITAR ISU i s-a făcut RĂU la o intervenție, în AGIGEA!

Replica API 26 noiembrie 2021 | 00:26 6925

Un bărbat a MURIT!

Un bărbat a MURIT!

Tragedie la Agigea! Un tânăr a murit, iar unui militar ISU i s-a făcut rău în timpul intervenției! Este vorba despre faptul că tânărul în cauză efectua lucrări de întreținere în cadrul unei benzinării dezafectate, situate în zona Ro-Ro de la Agigea. Mai exact, acesta curăța un bazin cu deșeuri petroliere. Din păcate, din cauza reziduurilor, a decedat. În cadrul intervenției, unui pompier i s-a făcut rău. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Astăzi, în jurul orei 12.00, polițiști din cadrul Postului de Poliție Agigea au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că unei persoane i s-ar fi făcut rău, în timp ce efectua lucrări de întreținere la o benzinărie.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat, de 30 de ani, care ar fi executat lucrări de igienizare/curățare la o stație peco dezafectată din localitatea Agigea (zona podului de la Ro-Ro).

Din primele informații, se pare că bărbatul în cauză s-ar fi aflat în interiorul unui bazin cu deșeuri petroliere, executând lucrările în timpul liber, în baza unei înțelegeri verbale cu administratorul societății comerciale, și nu în cadrul unui contract de prestări servicii.

La fața locului s-au deplasat echipaje SMURD și SAJ, însă din nefericire, bărbatul a decedat.

În timpul intervenției, un pompier militar din cadrul ISU Dobrogea și-a pierdut conștiența, acesta fiind asistat medical. Pompierul și-a revenit, fiind transportat la spital, în stare stabilă, pentru investigații amănunțite.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
milenialul gingas a facut buba.Cine l-a angajat???
1
1
asa e cand esti preocupat mai mult sa citesti si sa cenzurezi ce se scrie la comentarii dar nu citesti de doua ori sa vezi ce bazaconii scrii tu in articol!!!
3
0
si-a pierdut constienta si tu ti-ai pierdut limba materna
7
0
El, am scapat?
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218