REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° ConstanÈ›a Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° ConstanÈ›a Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Unul din tinerii arestaţi pentru Jaful Secolului trimite flori din puşcărie iubitei sale din Constanţa

Unul din tinerii arestaţi pentru Jaful Secolului trimite flori din puşcărie iubitei sale din Constanţa

Replica API 9 mai 2013 | 00:00 1401

Ce lume mică: e angajata afaceristului care-şi acuza soţia că a comandat asasinarea sa - VIDEO

Ce lume mică: e angajata afaceristului care-şi acuza soţia că a comandat asasinarea sa - VIDEO

Unul din tinerii tulceni implicaţi în ceea ce presa europeană numeşte a fi Jaful Secolului - furtul a şapte tablouri în valoare de peste 200 de milioane de euro, de la Muzeul Kunsthal din Rotterdam - trăieşte, din spatele gratiilor, o poveste de dragoste ca-n telenovele. Este vorba despre Alexandru Mihai Bitu, prezentat în premieră de "Replica", după care plânge şi suspină iubita lui, o sexoasă blondă din Constanţa. Cei doi sunt împreună de aproape un an şi jumătate, iar la un moment dat au trăit şi câteva secunde de glorie naţională, după ce ştirile Antenei 1 i-au prezentat ca fiind unii din tinerii care s-au căsătorit pentru o zi, de Valentine's Day, în 2012. Chiar dacă este după gratii, tânărul implicat în Jaful Secolului a reuşit să-şi actualizeze contul personal de Facebook, unde a postat câteva fotografii în care apar el şi iubita sa din Constanţa. Tânăra se numeşte Mihaela Şopu şi nu îi este ruşine cu faptul că alesul său este în puşcărie, dimpotrivă. Apetisanta blondă are mai multe poze în care apare în braţele iubitului său, însoţite de numeroase mesaje de dragoste.

Dovezile de dragoste oferite de cei doi tineri, unul în puşcărie, altul în libertate, sunt de-a dreptul emoţionante. Astfel, pe 31 ianuarie a.c., la circa o săptămână după ce iubitul său a fost arestat, constănţeanca postează o poză, foarte probabil photoshop-ată, în care apare un panou publicitar situat lângă sediul BCR Traian, din Constanţa, pe care scrie "Pentru Alex: Biţule zâmbeşte, Misha te iubeşte! Mihaela Şopu". Gestul public de susţinere venit din partea iubitei sale l-a determinat pe unul din presupuşii autori ai furtului de 200 de milioane de euro să reacţioneze pe măsură. Aşa se face că Bitu i-a trimis blondei sale un buchet de flori de Valentine's Day, pe 14 februarie, chiar dacă se află în puşcărie. Dovadă stă fotografia postată de Mihaela Şopu în aceeaşi zi, cu un splendid buchet de trandafiri în braţe, spunând că l-a primit de la iubitul său, de după gratii, cu o cugetare personală drept motto al postării: "Fiecare băiat rău păstrează în suflet o fată bună". Şi reacţiile prietenilor sunt pe măsură. "Te gândeai u vreodată că o să primeşti flori din puşcărie?", o întreabă o prietenă, la care sexy constănţeancă răspunde: "nu contează de unde vin, contează de la cine". Iar mesajele de dragoste ale blondei pentru iubitul său puşcăriaş sunt cu duiumul, aproape zi de zi: "Când plângi tu, plâng şi eu! Aceeaşi picătură de lacrimă se scurge pe obrazul amândurora", "Te port în suflet k un tatuaj" etc. Mai mult, la un moment dat, Mihaela apare îmbrăcată în bluza de trening a iubitului său, aceeaşi bluză pe care tulceanul a purtat-o în Rotterdam în zilele premergătoare jafului de la Muzeul Kunsthal. Constănţeanca dă de înţeles că o poartă ca pijama, pentru a-l simţi, astfel, mai aproape pe iubitul său de după gratii.

Coincidenţă bizară: Iubita tânărului din Jaful Secolului este angajata afaceristului care şi-a acuzat nevasta că a comandat asasinarea sa

Constănţeanca nu neagă nicăieri vinovăţia iubitului său, pe care pare a o accepta ca pe o fatalitate, ajungând chiar să facă glume pe seama jafului. Aşa se face că, pe marginea pozei în care Alexandru Mihai Bitu şi Mihaela Şopu se îmbrăţişează pe un vapor, în Creta grecească, au apărut comentarii ironice, acceptate ca atare de tânără: "Frumoasă pereche...(ca- n.red.) în tablouri", completat de un altul, şi mai elocvent: "Un tablou ca ăsta face cât cinci PICASSO". Chiar dacă deplânge lipsa iubitului ei, constănţeanca Mihaela Şopu îşi vede în continuare de viaţa sa, în care alternează munca de birou cu şedinţele foto profesionale sau cu prietenele sale. La un moment dat, iubita celui acuzat de furtul unor capodopere de 200 de milioane de euro postează o fotografie extrem de sexy, în care apare mai mult dezbrăcată, la plajă. Una peste alta, constănţeanca Mihaela Şopu este tânăra din cauza căreia tulceanul Alexandru Mihai Bitu a fost turnat procurorilor de către fosta iubită, Andreea Nicoleta Ivan, de asemenea, din Constanţa, care a turbat de gelozie când a văzut pe Facebook pozele cu cei doi amorezi. Dincolo de iubirea ca-n telenovele pe care o trăieşte, Mihaela Şopu este absolventă a Universităţii Maritime din Constanţa şi lucrează la BCR Banca pentru Locuinţe, ca şi consilier financiar, după cum se prezintă, dar şi la agenţia de turism Kirvad Tour, din Constanţa. Iar aici ajungem la un alt amănunt bizar, care poate transforma telenovela blondei într-un film: iubita unuia dintre autorii Jafului Secolului este angajata afaceristului Daniel Vădineanu, cel care o acuza, în luna februarie a acestui an, pe soţia lui, Liliana, că ar fi comandat asasinarea sa, caz prezentat, de asemenea, în premieră de "Replica". Constănţeanca este, de altfel, foarte mândră de locul său de muncă, postând mai multe fotografii din sediul agenţiei de turism.

Cristian ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218