REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° ConstanÈ›a Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.8° ConstanÈ›a Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Unul dintre cei doi agresori ai poliţiştilor Secţiei III a fost arestat

Unul dintre cei doi agresori ai poliţiştilor Secţiei III a fost arestat

Replica API 28 septembrie 2013 | 00:00 198

După scandalul din centrul Constanţei,

După scandalul din centrul Constanţei,

Costel Păduraru, scandalagiul care a agresat un poliţist al Secţiei III, a fost arestat. Judecătoria Constanţa a admis propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, Păduraru alegându-se cu 29 de zile de arest prevenitv. În ceea ce-l priveşte pe David Robert, prezent şi el la scandal, magistraţii au hotărât să fie cercetat în libertate, cu obligaţia de a nu părăsi localitatea de domiciliu, respectiv Năvodari, pe o perioadă de 30 de zile.

Reamintim că evenimentul s-a petrecut în noaptea de marţi spre miercuri, în jurul orelor 22.30, în centrul municipiului Constanţa, la intersecţia străzilor Bolintineanu şi Mihai Viteazu. Este vorba de nişte dispute mai vechi ce se derulau între Costel Păduraru şi consoarta sa. Din câte se pare, femeia avea de gând să se despartă de bărbat, însă el nu era de acord cu acest lucru. Prin urmare, a urmărit-o pe străzile Constanţei, cu gândul de a o aduce forţat acasă, în sânul familiei. Numai că ea nu a vrut, moment în care individul şi-a ieşit din pepeni, începând să-şi verse nervii pe ea. Spectator la toată scena a fost şi un frate vitreg de-al agresorului, David Robert. Numai că, un alt martor a observat cele întâmplate şi a sunat de urgenţă la 112. Un echipaj al Poliţiei, din cadrul Secţiei III, a ajuns la faţa locului şi s-a dezlănţuit iadul. A sosit şi al doilea echipaj, după care s-a trecut la imobilizarea indivizilor recalcitranţi. Costel Păduraru a încercat să fugă, dar poliţiştii l-au imobilizat. Atunci s-a derulat şi partea în care omul legii a fost lovit la picior, având nevoie acum de intervenţie chirurgicală. Nici al doilea bărbat nu a stat cu mâinile în sân, intervenind şi el pentru a-şi salva fratele, moment în care a fost agresat şi cel de-al doilea poliţist.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367