REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.8° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Unul dintre indivizii care au sechestrat şi violat o tânără în Tomis Nord făcea SCHIMB de MAŞINI cu un HOŢ!

Unul dintre indivizii care au sechestrat şi violat o tânără în Tomis Nord făcea SCHIMB de MAŞINI cu un HOŢ!

Replica API 10 august 2018 | 09:27 446

Campion şi la infracţiuni rutiere

Campion şi la infracţiuni rutiere

Ștefan Adrian Alexa este unul dintre indivizii care au sechestrat și violat o tânără într-o garsonieră din Tomis Nord, în februarie 2015. A fost cercetat și trimis în judecată, ulterior condamnat la 8 ani și 10 luni de închisoare. Însă, el a mai fost condamnat, în trecut, pentru infracțiuni la regimul rutier și iată că un alt dosar a venit din urmă, aducându-i un plus la pedeapsa deja existentă. Este vorba despre faptul că tocmai când era judecat pentru lipsire de libertate și viol, el conducea fără probleme un autoturism, chiar dacă nu avea permis de conducere.

Mai mult decât atât, mașina, un Ford cu numere de Bulgaria, provenea dintr-un schimb. Alexa dăduse un Volkswagen Passat unui bărbat, Viorel Alexandru Păpușneac. Cel din urmă, cunoscut, de asemenea, cu antecedente penale, fiind condamnat pentru furt. Revenind la Alexa, el a fost depistat la volan, chiar dacă nu avea permis de conducere, de către polițiștii din Agigea.

A fost audiat când deja era în Penitenciarul Tulcea, unde își executa pedeapsa pentru viol și lipsire de libertate, la finele anului 2017, iar apoi a fost trimis în judecată pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere (art.335 NCP) al 1 cp. Pe 3 iulie anul curent, după ce i-au fost contopite pedepsele, el mai având condamnări cu suspendare pentru infracțiuni rutiere, judecătorii au decis ca pedeapsa finală să fie de 9 ani şi 2 luni închisoare. Decizia încă nu este definitivă și urmează a se judeca apelul.

Amintim că poliţiştii Secţiei 2 au fost sesizaţi, la data de 10.02.2015, ora 13.25, de către o persoană, respectiv proprietarul apartamentului de la etajul doi, cu privire la faptul că, o tânără a coborât, prin exterior, dintr-un balcon de la etajul 4, pe acoperişul unui balcon de la etajul 2. La faţa locului au ajuns atât oamenii legii, cât şi un echipaj al Ambulanţei, fata fiind transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru investigaţii medicale.

După ce au demarat cercetările, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa au identificat 4 tineri, din judeţul Constanţa, bănuiţi de diferite forme de participare la comiterea infracţiunilor de lipsire de libertate şi viol. Mai exact, tânăra de 22 de ani este din Vaslui şi, în urmă cu ceva timp, a cunoscut un bărbat pe Facebook. A vorbit cu el, după care au stabilit să se întâlnească. Astfel, fata a venit în Constanţa, fiind condusă într-o garsonieră, situată în Tomis Nord, acolo unde individul locuia cu chirie. Însă, ceea ce părea a fi frumos s-a transformat în clipe de coşmar.

Bărbatul şi-a schimbat imediat atitudinea şi şi-a sechestrat invitata. În plus, acesta a chemat şi nişte prieteni, care au violat-o. Când a prins o clipă de singurătate, după o zi şi o noapte de calvar, victima nu a stat pe gânduri şi a ales să fugă pe fereastră, chiar dacă apartamentul era situat la etajul 4 şi risca să cadă în gol. Alături de Alexa, în dosar au fost condamnați și: Valentin Marius Trifan, care a primit 7 ani şi 4 luni închisoare. Mai departe, Gheorghe Velicu a fost condamnat la 6 ani şi 10 luni închisoare, la fel şi Dan Alexandru Oltineanu.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Animalele ca astia sunt irecuperabile. Ar trebui bagati la inchisoare pe viata si sa presteze munca pe afara in schimbul hranei si a serviciilor medicale din detentie.
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218