REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Unul dintre polițiștii implicați în accidentul din Cernavodă are nevoie de sânge

Unul dintre polițiștii implicați în accidentul din Cernavodă are nevoie de sânge

Replica API 12 septembrie 2020 | 00:01 3723

Unul dintre polițiștii implicați în accidentul din Cernavodă se află în stare gravă la spital și are nevoie de sânge. Colegii lui s-au mobilizat și cer sprijinul celor care-l pot ajuta.

Roșieanu Alin

„Donați sânge pentru a îl salva pe Alin!

Colegul nostru Roșieanu Alin a suferit un grav accident de circulație în data de 09 septembrie. În momentul de față se află internat la Spitalul Județean Constanța în stare gravă și necesită transfuzii de sânge.

Cei care doriți să donați sânge o puteți face la orice Centru de Transfuzie Sanguină cu mențiunea că o faceți pentru Alin Roșieanu internat la Spitalul Județean Constanța.“, au transmis colegii pe Facebook.

Reamintim că militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină miercuri, 9 septembrie, în Cernavodă, acolo unde a avut loc un grav accident de circulație.

Potrivit reprezentanților IPJ, în jurul orei 02.00, un bărbat, în vârstă de 30 de ani, aflându-se sub influenta băuturilor alcoolice (0,50mg/l alcool pur în aerul expirat) a condus un autoturism pe strada Prelungirea Seimeni din Cernavodă, iar la un moment dat a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea drumului.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto și a pasagerului din dreapta, un bărbat de 21 de ani, aceștia fiind transportați la Spitalul Clinic Județean Constanța pentru îngrijiri medicale.

În cauză, a fost deschis un dosar de cercetare penală.

Victimele accidentului rutier sunt polițiști de la Transporturi (TF Cernavodă) și se aflau în timpul liber.

A.F.

Citește și: Cernavodă: Un POLIŢIST aflat sub influenţa ALCOOLULUI a intrat cu MAŞINA în COPAC!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
dal dracu de gabor betiv,sa stea fara sange boul
3
5
bombardierule, sa ne iei fortonasele in gura, futu-ti rasa ma-tii de retardat. Iti canta greierii in calcaie de saracie dar tot tare-n gura esti. Sa vezi ce-ti rup eu capatana tie, sclavete care esti
4
3
Structurile de represiune ale statului e interlopi in uniforma!Taiati-le fortonasele de la aparate.In nouasutesapte au tras cu tunurile in tarani sub conducerea PNL!
4
6
E nevinovat saracul ca statea in deapta nu ca a permis uniui betiv sa l raneasca . Nu are deci nici o vina ca a acceptat sa permita unui betiv sa conduca
7
0
E politist, nu merita
3
9
Ce se intampla la centrul de donare este o MARE MIZERIE! Dupa 2-3 ore de asteptare 2 donatori au fost refuzati pt ca iau anumite medicamente!!! De ce nu au fost refuzati din prima?!!! Un tanar de 25 de ani a fost refuzat pt ca a avut 2 partenere sexuale in ultimele 6 luni!!! Alt tanar a reusit sa doneze dupa DOAR 6 ore de asteptare!!! In timpul asta criza de sange e maxima!!! V-as spanzura pe toti!!!
6
1
Transfuziile de sange sunt pentru pasagerul din dreapta, nu pentru conducatorul auto. Trebuie subliniat faptul ca, in mod EVIDENT, nu persoana din dreapta era la volan ca sa faca accidentul, pentru ca masina avea volanul pe stanga. Va rog sa va ganditi de doua ori inainte sa comentati ca niste persoane needucate si mai ales in mediul online.
5
7
De cand a venit Dica la conducerena au fost numai probleme cu cei de la Transporturi.
4
4
..figura de politist....barbos...mustacios... asta nu se numeste ..POLITIE...rusine ...tinuta politistului,trebuie sa-ti inspire...incredere...respect..din acest mitiv,cei ce iau contact cu astfel de figuri ...nu-i baga in seama...
13
4
dar ca ei nu am avut ocazia bauti te sui la volan , de ce cand cel mai bine tu cunosti regulile, haina nu face omul,legile trebuesc respectate mai ales de cei care le apara !
12
0
ordinare de la Politia Transporturi in frunte cu cea mai mare jigodie internationala Titei asi dona un kalanikov cu 3 sectoare.zdrentelor betive moarte urgenta
8
9
El se afla in dreapta. Nu a avut nici o vina. Marsi la donat ca poate aveti si voi nevoie vreodata
10
12
Nu a suferit, a cauzat un accident grav, cu atat mai mult cu cat este si politist. Sau deja s-a stabilit ca de vina a fost copacul..?
9
11
de ce sa se doneze sange pt un conducator auto beat. Ce tupeisti sa mai ceara si transfuzii de sange
9
14

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614