REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Unul dintre scandalagiii din Medeea se plânge că trebuie să dea cu subsemnatul la Poliţie!

Unul dintre scandalagiii din Medeea se plânge că trebuie să dea cu subsemnatul la Poliţie!

Replica API 14 iunie 2018 | 00:00 410

Rifiean Stamate a depus o plângere împotriva ordonanței prin care i s-a menținut măsura controlului judiciar. Însă, pe 12 iunie, magistrații Tribunalului Constanța i-au respins-o. Decizia este definitivă.

Rifiean Stamate este unul dintre scandalagiii din Medeea, care a fost reținut în urma scandalurilor cu repetiție. Motivele pentru care procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța l-au propus spre arestare sunt legate de faptul că se sustrăgea cercetărilor, față de gravitatea faptelor și din cauza recidivei în violențe.

Pentru a scăpa de una din acuzații, Rifiean s-a prezentat la instanță, însă magistrații Tribunalului Constanța au decis să-l bage după gratii pentru 20 de zile, după care a fost pus sub control judiciar.

Amintim că un scandal monstru a izbucnit 8 aprilie anul curent, pe strada Ion Ionescu de la Brad din cartierul Medeea al municipiului Constanța. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate observa cum mai multe persoane apar în zonă, cu bâte, și încep să lovească un autoturism parcat, după care intră în curtea unui imobil și sparg geamurile.

Este vorba despre un conflict mai vechi izbucnit între două familii de etnie romă din zonă, Căldăraru și Petrache. Apoi a urmat și un al doilea episod, pe 28 aprilie. Cei din Medeea s-au înarmat cu bâte şi pistoale şi au mers peste rivalii din Viile Noi, iscându-se un scandal de proporţii. La începutul lunii mai au fost audiate mai multe persoane, după care reținute 7.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
hai ca asta-i culmea, au inceput sa se planga infractorii, cred ca o sa stea mult timp pe la penitenciar si acolo poate sa se smardoiasca cat vor
3
0
Sa omoram jegurile astea!!!!!!!!!!
5
0
Cioroi! Blestem pe capul natiei noastre! Astia nu stiu sa respecte nimic altceva decat biciul! Spun ca au drepturi dar de obligatii nu scot un cuvant! Noi suntem cretini ca nu punem biciul pe ei..
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614