REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

UPDATE. Oameni BLOCAŢI mai multe ore în Aeroportul Kogălniceanu! Cursa spre Londra, ANULATĂ

UPDATE. Oameni BLOCAŢI mai multe ore în Aeroportul Kogălniceanu! Cursa spre Londra, ANULATĂ

Replica API 28 februarie 2018 | 00:01 752

foto cu rol ilustrativ (sursa: Ora de Sibiu)

Situaţie tensionată în Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu! Circa 60 de persoane aşteaptă, încă de la ora 12.00, o decizie în ceea ce priveşte cursa Constanţa - Londra, operată de Wizz Air! "Suntem 60 de oameni, blocaţi în aeroport, cursa nu e încă anulată, dar nici nu ştim încă dacă se mai pleacă. Am vrut să plecăm, să renunţăm la zbor, dar nici asta nu se poate, pentru că nu ne lasă! Drumul e blocat, nu înţelegem de ce durează atât de mult o deszăpezire sau dacă măcar se face", a declarat, pentru "Replica", un pasager.

Contactaţi de Replica de Constanţa, reprezentanţii aeroportului au precizat: "Se aşteaptă decizia companiei. Aeronava trebuia să decoleze la ora 12.00. Avionul a sosit de la Londra la Constanţa, cu 157 de pasageri. Între timp, pentru că vremea s-a înrăutăţit, plecarea de la Constanţa la Londra a fost amânată. Este vorba despre înteţirea vântului pe aeroportul din Londra. Cei care trebuiau să se îmbarce în această cursă sunt în aerogară, unde există condiţiile să îşi poată procura ceai, apă, alimente, dar, desigur, este neplăcut. Decizia o aşteptăm însă de la compania care operează zborul. Zborul nu este anulat deocamdată".

UPDATE:

Cursa Constanţa- Londra a fost anulată! Compania de zbor Wizz Air a comunicat acest lucru Aeroportului Internaţional Mihail Kogălniceanu. Aeronava trebuia să decoleze de la ora 12.00, dar, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, a fost amânat acest lucru, iar în final s-a decis anularea.

“Cei 134 de pasageri, dintre care doi copii, au fost anunţaţi cîă se reprogramează cursa. Compania ne-a solicitat închirierea a trei autobuze care să transporte oamenii în Constanţa. Am luat legătura cu firma Metropolitan, iar pentru cei care nu au unde să se cazeze în Constanţa, facem diligenţe în vederea închirierii unor camere la hotel. Posibil ca această cursă să se reprogrameze joi, 1 martie”, au declarat, pentru “Replica” de Constanţa, reprezentanţii aeroportului.

Costurile pentru deplasarea cu microbuzele vor fi suportate de Wizz Air şi, theoretic, şi cazarea pentru pasagerii care nu au altă alternative dcât cea a camerelor de hotel în Constanţa.

UPDATE 2:

Cursa a fost reprogramată pentru data de 1 martie, ora 11.00. Între timp, autocarele au preluat pasagerii pentru a-i transporta la Constanţa.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bucuria lu Barcaru. . Mai da o muje la filiu miha. O blocheaza in zapada si face o verificare la siguranta dupa care o anunta pe nevasta raluca ca iau furat hotii telefonu su au scris mesaje precum ca o fote pe filiu.
0
1
Cat e primarita in floare, nici in basca nu ma doare
2
0
Aloooo Primaria !!!!!
1
0
Mult va foote grija de mine Gigi mai bine ai grija de neamurile tale ca se fut cam mult pe unde apuca
1
0
Bucuria lu Barcaru. . Mai da o muje la filiu miha. O blocheaza in zapada si face o verificare la siguranta dupa care o anunta pe nevasta raluca ca iau furat hotii telefonu su au scris mesaje precum ca o fote pe filiu.
5
1
Pai la aeroport sunt o gramada de prosti. Am fost pus lider de sindicat am salariu 8000 de lei si praduiesc si cotizatia de la sindicat. Acum am si masina personala si alimentez cu motorina si taxi. Merita sa prostesc salariatii
10
0
Kiar nu va e rusine de toate mixeriile spuse,nu aveti frica de dzeu..baiatul asta nu a existat sa ia pe cineva din statie intotd. infif.cu ce masina a fost...nu a avut pretentii la nimic vreodata...stati linistiti ca treaba cu taxi isi face legal...
0
9
stati linistiti, va duce la Costanta Dumi Fotu care face taxi Kogalniceanu-Constanta in timpul programului de munca ca sofer al primaritei. Intrebare ptr Dumi Fotu: cand a alimentat ultima data intr-o benzinarie taxiul, in 2015 sau 2016?
13
1
Pasager al acestui zbor verificati sa vedeti zborulw6 3775 arata pe site ca a decolat
3
1
Stati ac se prabuseste avionu. Ceausescu a construit romania si aeroportu m kogalniceanu
3
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614