REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Urmărire ca-n filme în Constanţa: poliţiştii au prins un hoţ care a spart un magazin din zona Gării

Urmărire ca-n filme în Constanţa: poliţiştii au prins un hoţ care a spart un magazin din zona Gării

Replica API 22 septembrie 2014 | 17:08 172

Poliţiştii şi jandarmii constănţeni au muncit la foc automat în noaptea de duminică spre luni (21 spre septembrie). Aceştia au fost informaţi că mai mulţi indivizi au pătruns într-un magazin din zona Gării, care comercializează telefoane mobile şi accesorii, imediat ajungând la locul cu pricina, împreună cu jandarmii. Acolo, agenţii de pază imobilizaseră un individ, doi reuşind să fugă, de aici pornind o urmărire ca-n filme.

Agenţii de pază l-au surprins pe individ în plină “acţiune” şi l-au imobilizat, doi reuşind să fugă cu un autoturism, marca Matiz. Poliţiştii şi jandarmii au plecat în căutarea lor, depistând în zonă autoturismul, care fusese abandonat. Individul prins fost dus la audieri, reţinut şi propus spre arestare. Totodată, menţionăm că o parte din bunurile sustrase, respectiv mai multe telefoane mobile şi accesorii, au fost recuperate şi predate părţii vătămate. „În noaptea de 21/22.09.2014 ora 02.15 patrula mixtă de siguranță din cadrul Secției 3 Poliție formată dintr-un polițist și un jandarm din cadrul IJJ Constanta, în urma unei sesizări, s-a deplasat operativ în zona Gării Constanța, la sediul unei societăți comerciale (telefonie mobilă) al cărei sistem de alarmă se declanșase. La fața locului se aflau agenții unei societăți de pază și protecție care imobilizaseră o persoană, iar din cercetări s-a stabilit că alți doi bărbați au reușit să fugă. Verificând zona, oamenii legii au găsit în imediata apropiere un autoturism ce avea o portieră deschisă, iar în interior se aflau mai multe cutii-ambalaje de telefoane mobile și cartele telefonice”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.

Tot în autoturism au fost gasite actele de identitate ale lui L.G., de 29 de ani, persoana imobilizată de către agenții societății de pază, un clește tip gură de lup, o rangă, două șurubelnițe, 178 cartele telefonice, 27 telefoane mobile diferite marci și două tablete electronice, bunuri ce au fost restituite reprezentantului societății. Autoturismul folosit la comiterea furtului și abandonat la fața locului a fost indisponibilizat pentru cercetări. Valoarea totală a prejudiciului creat este de 9.500 lei din care s-au recuperat deja bunuri în valoare de 7.000 lei. Cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției 3 în vederea identificării și tragerii la răspundere penală și a celorlalți doi participanți la comiterea furtului, pentru L.G. urmând a fi făcută propunere de arestare preventivă.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614