REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
13° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

URMĂRIRE ÎN TRAFIC, pe bulevardul Lăpuşneanu!

URMĂRIRE ÎN TRAFIC, pe bulevardul Lăpuşneanu!

Replica API 13 iunie 2016 | 00:29 386

După ce, în urmă cu câteva zile, poliţiştii de la Rutieră au urmărit în trafic un BMW, fiid trase şi focuri de armă, iar ulterior s-a stabilit că este vorba despre un tânăr fără permis, iată că istoria se repetă pe străzile Constanţei! Un alt BMW, cu numere de Bulgaria, a fost urmărit de poliţiştii rutieri pe bulevardul Lăpuşneanu, luni, 13 iunie.

Se pare că şoferul nu a oprit la semnalele oamenilor legii, de aici începând urmărirea pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu. În cele din urmă, poliţiştii au reuşit să oprească maşina, blocând-o pe strada Magnoliei, în apropiere de City Park Mall. În autoturism se afla o tânără şi şoferul, acesta din urmă fugind de la faţa locului. În portbagaj, oamenii legii au descoperit şi alte plăcuţe de înmatriculare. Vehiculul a fost ridicat pentru cercetări. Martorii au precizat că bărbatul care se afla la volan, Cezar Ciocan, nu avea permis de conducere, aceştia crezând că acesta este motivul pentru care a ales să se facă nevăzut. De precizat este că şi femeia a vrut să-şi ia tălpăşiţa, dar a fost imediat imobilizată. "În data de 13.06.2016, în jurul orelor 18:35, C.C., bărbat de 23 ani, din Constanţa, a condus autoturismul marca BMW 316, pe Aleea Magnoliei din Municipiul Constanţa, fără să posede permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule şi nu a oprit la semnalul regulamentar al poliţiştilor rutieri, fiind necesară urmărirea acestuia", au precizat poliţiştii rutieri.

Amintim că, un echipaj al Biroului Rutier Constanţa, la data de 8.06.2016, ora 20.48, fiind în exercitarea atribuţiilor de serviciu, pe strada Dezrobirii intersecţie cu strada Eliberării, a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism de teren, conducătorul auto nu a oprit la semnalul agentului de poliţie, continuându-şi deplasarea. S-a procedat la urmărirea autoturismului în cauză pe strada I. L. Caragiale, folosindu-se semnalele acustice şi luminoase, autoturismul fiind blocat de către poliţişti, pe strada Oborului. Conducătorul autoturismului a fugit, fapt pentru care unul dintre agenţi, după efectuarea somaţiei legale, a făcut uz de armamentul din dotare, executând un foc de avertisment în plan vertical, fără a fi înregistrate pagube materiale sau victime omeneşti, după care l-a imobilizat pe conducătorul auto. Acesta a fost identificat ca fiind T.R., în vârstă de 18 ani, din municipiul Constanţa, din primele cercetări stabilindu-se că maşina aparţine părinţilor acestuia şi pe care a luat-o fără încuviinţarea lor. Totodată, poliţiştii rutieri au stabilit faptul că acesta deţine un permis de conducere necorespunzător categoriei din care face parte autoturismul în cauză. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice cu permis de conducere necorespunzător.

Vezi şi:URMĂRIRI cu FOCURI de ARMĂ la CONSTANȚA: un puștan conducea mașina părinților și NU avea permis!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218