REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 17 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6702
17.4° Constanța Miercuri, 17 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6702
 

Urmăriri ca-n filme, cu mascaţi: un şofer băut şi cu permisul suspendat a făcut circ în trafic

Urmăriri ca-n filme, cu mascaţi: un şofer băut şi cu permisul suspendat a făcut circ în trafic

Replica API 23 aprilie 2014 | 00:00 237

Recidivist din Chirnogeni

Recidivist din Chirnogeni

Un şofer cu permisul suspendat şi băut a făcut circ în trafic, oamenii legii din Cobadin pornind pe urmele lui şi apelând la forţe suplimentare. A fost prins şi acum este cercetat pentru mai multe infracţiuni. Însă, Ştefan Şerban nu este la prima abatere, el mai fiind depistat în trafic fără permis de conducere.

Totul s-a petrecut în data de 21 aprilie a.c., ora 5.30, când poliţiştii Postului de Poliţie Cobadin, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism la intersecţia Drumului Naţional 3 cu Şoseaua Constanţei din comuna Cobadin. Conducătorul auto nu a respectat semnalul, continuându-şi deplasarea, motiv pentru care s-a procedat la urmărirea acestuia, fiind angrenate şi forţe suplimentare. La scurt timp, poliţiştii Serviciului pentru Acţiuni Speciale au reuşit identificarea conducătorului auto, în persoana unui bărbat de 34 de ani, din Chirnogeni, Ştefan Şerban, care, la testarea cu aparatul etilotest, prezenta o alcoolemie de 0,38 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma cercetărilor poliţiştii au stabilit şi faptul că acesta avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat, fiind cercetat într-un alt dosar penal. În cauză, poliţiştii au deschis o anchetă şi fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor prevăzute la Art. 335 al. 1 (Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ori a unui tramvai de către o persoană care nu posedă permis de conducere se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 5 ani) şi Art. 336 (Conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge se pedepseşte cu închisoare de la unu la 5 ani sau cu amendă) din Codul Penal. Menţionăm faptul că individul nu este la prima abatere, el mai fiind depistat în trafic cu permisul suspendat, fiind astfel cercetat şi într-un alt dosar penal.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369