REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

URMĂRIRI ca-n filme, la Medgidia: un individ şi-a pus copilul în pericol, gonind prin oraş până ce a spart pistoanele maşinii furate

URMĂRIRI ca-n filme, la Medgidia: un individ şi-a pus copilul în pericol, gonind prin oraş până ce a spart pistoanele maşinii furate

Replica API 28 aprilie 2015 | 10:52 194

Băut şi fără permis de conducere

Băut şi fără permis de conducere

Un individ din Hargita, dar care locuieşte de vreo doi ani în Medgidia, a dat dovadă de inconştienţă, nepăsându-i că-i pune viaţa în pericol propriului copil. Este vorba despre Remusz Gabor, de 25 de ani, care a furat maşina tatălui lui şi a plecat la plimbare, chiar dacă nu avea permis de conducere. Poliţiştii din Medgidia l-au somat să se oprească şi de aici a urmat o urmărire ca-n filme, soldată cu maşina înfiptă într-un zid.

Familia Gabor vine din Harghita şi s-a stabilit de vreo doi ani de zile în Medgidia, în zona Catanga. Potrivit informaţiilor noastre, membrii se ocupau cu comerţul ilicit prin obor. Au primit de mai multe ori amenzi, până ce au hotărât să intre în legalitate. Astfel, după ce şi-au obţinut actele necesare pentru a-şi vinde produsele, indivizii au demarat procedurile pentru obţinerea vizei de flotant. Menţionăm că este vorba de o familie formată din 3 generaţii, care locuiesc sub acelaşi acoperiş. Numai că, în seara de 26 aprilie, în jurul orei 22.00, Remusz Gabor, de 25 de ani, a ales să sustragă maşina tatălui său, o Dacie. Şi-a luat fiul, un minor de circa 6 ani, şi un vecin, plecând la plimbare, chiar dacă nu avea permis de conducere şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Însă, imediat a fost depistat de oamenii legii din localitate, care i-au făcut semn să tragă pe dreapta. Acesta nu s-a supus, apăsând pedala de acceleraţie. A urmat o cursă ca-n filme pe străduţele din Medgidia, care s-a terminat cu o izbire frontală de zidul împrejmuitor al unui imobil, în zona spitalului. Cei trei s-au dat jos din autoturism şi au luat-o la fugă, poliţiştii reuşind să prindă minorul şi apoi pe vecin. Ulterior, a fost încătuşat Remusz Gabor. Acesta a făcut un scandal monstru, refuzând să-i fie recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. “Poliţiştii rutieri din Medgidia îl cercetează în stare de libertate pe Remusz G., de 25 de ani, din municipiul Gheorgheni, judeţ Harghita, stabilit fără forme legale în Medgidia, care la data de 26.04.2015, ora 22.00, a sustras autoturismul tatălui său pe care l-a condus pe raza localităţii, fără a poseda permis de conducere şi din pricina vitezei excesive s-a izbit frontal de zidul împrejmuitor al unui imobil”, au spus reprezentanţii IPJ Constanţa. Menţionăm că Remusz este cercetat pentru neoprirea la semnalul regulamentar al poliţistului, furt de folosinţă, distrugere, conducere fără permis şi refuzarea recoltării probelor biologice. De precizat este şi faptul că individul a rulat cu o viteză atât de mare încât pistoanele autoturismului s-au spart!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614