REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

URMĂRIRI ca-n FILME pe străzile Constanței! VIDEO

URMĂRIRI ca-n FILME pe străzile Constanței! VIDEO

Replica API 27 aprilie 2020 | 00:26 10691

Oamenii legii din Constanța au efectuat, duminică seară, 26 aprilie, urmăriri pe străzile din municipiu, cu precădere pe șoseaua Soveja.

Potrivit informațiilor noastre, ar fi vorba despre câțiva indivizi care ar fi încercat să fure utilaje. În cursa de prindere a suspecților a avut loc și un accident rutier.

Vom reveni!

Update:

Ce spun oamenii legii:

În noaptea de 26/27 aprilie a.c., în jurul orei 23.45, polițiștii locali constănțeni, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au observat un autovehicul care se deplasa pe strada Spiru Haret din municipiul Constanța, dinspre strada Feldioarei către strada Cumpenei, cu viteză redusă și cu portbagajul deschis. Polițiștii locali au procedat la urmărirea autoturismului, iar pe strada Valu lui Traian, au observat faptul că mai multe persoane au coborât din interiorul autovehiculului și au descărcat din portbagaj un utilaj voluminos. La vederea forțelor de ordine, persoanele în cauză au urcat în autoturism și au demarat, conducând cu viteză excesivă, abandonând utilajul pe strada menționată.

Polițiștii locali au solicitat sprijin forțelor de ordine din dispozitivul de ordine și siguranță publică constituit la nivelul Poliției municipiului Constanța, continuând urmărirea autoturismului pe străzile Cumpenei, zona Industrială, strada Celulozei, timp în care acesta se deplasa cu viteză și nerespectând somațiile forțelor de ordine.

În sprijin au sosit echipaje de la secțiile de poliție din cadrul I.P.J. Constanța, împreună reușindu-se blocarea autovehiculului în trafic pe strada Dezrobirii.

Două autospeciale de poliție au fost avariate

În timpul activităților de urmărire au fost avariate două autospeciale, dintre care una de poliție națională și una de poliție locală, avariile fiind reduse la ambele autoturisme, nefiind înregistrate victime.

Persoanele ocupante au părăsit autoturismul, fugind de la fața locului. Forțele de ordine - polițiști, jandarmi, polițiști locali - au pornit în urmărirea acestora pedestru și au reușit imobilizarea a două dintre persoanele în cauză, dintre care unul fiind conducătorul auto.

Cei doi tineri, de 18, respectiv 22 de ani, au fost conduși la sediu pentru audieri. Conducătorul auto a fost testat atât cu aparatul etilotest, cât și cu aparatul drug-test, rezultatul fiind negativ.

În continuare, polițiștii constănțeni desfășoară cercetări pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt și identificarea tuturor persoanelor implicate.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, urmând a fi luate măsurile legale care se impun.

L.I., V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
montaj securisto-tiganesc
0
0
Era un antrenament al disporei pe teritoriul lui Fagadau cu ceea ce faceau ei afara. Lasa-ti-i sa fure altfel isi pierd aptitudinile de eurociori.
3
0
se toarna filmu Dallas , politia in forta si prinde hotu, prima 10 milioaane si 3 zile libere si o tuica
1
1
doar fraierii au stat in casa in perioada asta de criza ... infractorii liberi pe strazi la orice ora !!! degeaba e multa politie ... se pare ca nu este eficienta !!! nu functioneaza cum trebuie treburile in constanta !!!
22
1
Pai cum ma? Ati stricat doar doua masini de militie? Rasturnate TOATE. CU PERSONAL INAUNTRU.
5
21
Sa vezi tu ce razboi vicil de toata frumusetea va incepe, ca de mult timp mocneste scanteia razboilui cu tiganii infecti si infractori!
35
1
Politia, de ce u ati tras in plin, asa cum trageti in plin cu amenzile in bietii romani platitori de taxe si impozite pt ca nu au respectat nu stiu ce mortii ei de ordonanta, stergea-ne-am cu ea la cur?
30
4
tot astia din medeea sunt si cu droguri
15
1
SA VEDETI CAND O SA IASA CIORILE DIN COLUMBIA PE 15 MAI, CUM INCEP FURACIUNILE SI TALHARIILE
15
2
A venit diaspora
19
6
Va dati seama ca , odata cu cei plecati la munca pe'a afara, in tara s-au intors si o gramada de hoti, talhari si curve.Aici au tupeu, stiu ca politistii nu trag direct, afara daca ai miscat, ti-ai futut norocul. Cat despre americani, aia ti-au tras direct un glont in cap. Si ei dau apoi socoteala, fac rapoarte, dar la noi e culmea tampeniei.Pt golan impuscat in cur, politistul face zeci de hartii, il fut toti la cap, ca si cum impuscatul e vreun ingeras. Mai sunt si o gramada de idioti care posteaza si comenteaza...dar daca victima ar fi cineva de-al lor..mucles.Cu golanii nu stai la discutii
36
1
din ce vad si in usa si tari vest europene tot 10 sau 20 de masini de politie sunt in urmarire dupa suspecti si nu se face mare tam tam.dar noi romani avem mereu ceva de comentat,nu suntem multumiti nicidata.
29
5
Hai ca se poate, toate masinile de militie pentru 2 ciorditori.
9
24
Asa sa ramana pe strazi si dupa ordonanta , in felul asta cioroii vor migra in tarile calde...sunt lesinati , morti de foame...asta noapte au spart usa de la Emag cu barosul , asistatii sunt disperati de foame...
42
0
Incredibil de eficienti ! 18 masini de politie ptr. a prinde 2 borfasi .....
15
30
Sa ai omoram cu bataia oe hoti , sa li se taie degetele!
31
1
Hotii nu se linistesc nici in perioada de carantina.
30
1
ca de obicei, mult show, girofaruri, galagie, filme cu aventuri, din cand in cand impuscaturi, hartii pe proprie raspundere, suspans, o natie intreaga in carantina pentru ca asa au gandit niste capete seci
20
35
hingherii au iesit la produs
8
26

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367