REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Urmăriri ca-n filme şi focuri de armă pentru prinderea unor hoţi: Jandarmii, pe baricade!

Urmăriri ca-n filme şi focuri de armă pentru prinderea unor hoţi: Jandarmii, pe baricade!

Replica API 18 februarie 2014 | 00:00 194

Demonstraţie de forţă

Demonstraţie de forţă

Liniştea a fost spartă de sirena dubei Jandarmerie. "Stai pe loc, nu mişca! La pământ!" - au fost cuvintele care au dat de înţeles că se întâmplă ceva. Şi aşa era, un alt Oficiu Poştal din Constanţa fusese prădat de hoţi. Au luat banii şi s-au făcut nevăzuţi. Au urmat clipe de linişte, dar jandarmii constănţeni au dat de urma infractorilor. Focuri de armă, agitaţie, după care un individ a fost încătuşat. A urmat şi al doilea. Vorbim despre doi hoţi care au intrat cu un autoturism pe strada Biruinţei. Însă, ei erau filaţi îndeaproape de mascaţii Grupării de Jandarmi Mobile Tomis, iar aici au fost încolţiţi. Au recunoscut că banii sunt în portbagaj, după care au fost băgaţi în dubă. Da, un alt oficiu poştal a fost spart, dar cazul a fost rezolvat.

"A avut loc o spargere a unui oficiu poştal din Constanţa. Jandarmii au aflat că maşina celor care au participat la spargere se află pe strada Biruinţei. Echipajul de jandarmi a intervenit, a încătuşat suspecţii. Unul dintre suspecţi a încercat să tragă către jandarmii, dar ei au reacţionat, au tras, l-au rănit în picior. Suspecţii au fost luaţi şi duşi la Secţia de Poliţie", a declarat, pentru "Replica", Sorin Trancă, purtătorul de cuvânt al Grupării de Jandarmi Mobile Tomis. Din fericire, totul s-a terminat cu bine. Numai că, trebuie să spunem că este vorba despre un exerciţiu demonstrativ, realizat pentru cotidianul "Replica", odată cu aniversarea a 12 ani de existenţă.

Ca şi dovadă, au urmat urările. "La ceas aniversar, în numele Grupării Mobile de Jandarmi, vă rog să-mi permiteţi să vă mulţumesc pentru activitatea desfăşurată, să vă doresc mult succes în activitate, multă sănătate. Dorim să rămâneţi, în continuare, acelaşi mijloc corect de informare, pentru opinia publică şi să rămâneţi alături de noi. La mulţi ani!", a spus Daniel Ferencz, adjunctul comandantului Grupării de Jandarmi Mobile Tomis Constanţa. Nici mascaţii nu au stat... "locului", ei strigând în cor: "La mulţi ani, Replica!".

Liliana CHIRU

Nota redacţiei: Vă recomandăm să urmăriţi imaginile de la secţiunea VIDEO!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614