REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

URMĂRIRI cu BARCA! Angajații unei firme piscicole au BĂTUT un bătrân!

URMĂRIRI cu BARCA! Angajații unei firme piscicole au BĂTUT un bătrân!

Replica API 16 martie 2019 | 05:55 517

Percheziții la firmă!

Percheziții la firmă!

Au acționat ca-n Vestul Sălbatic și s-au ales cu dosare penale, riscând să stea după gratii. Este vorba despre trei angajați ai unei firme piscicole, care, în loc să sune la Poliție în momentul în care au văzut o persoană că a intrat ilgeal cu barca pe lac, s-au luat după ea, au bătut-o și i-au luat bunurile. Ulterior a avut loc o percheziție la societatea în cauză.

În urma comiterii unei infracțiuni de tâlhărie calificată, polițiștii din cadrul Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu au identificat trei bărbați, cu vârste cuprinse între 32 și 40 de ani, toți din orașul Năvodari, bănuiți de comiterea faptei. Este vorba despre Cristian P., Lucian M. și Silică S.. Aceștia lucrează ca zilieri la firma piscicolă Tașaul, dar, de cele mai multe ori făceau pe paznicii. Astfel, la data de 24 februarie a.c., bărbații în cauză i-ar fi sustras, prin violență, mai multe bunuri unui bărbat, de 70 de ani, în timp ce se afla cu barca pe lacul Tașaul, din comuna Lumina. Septuagenarul intrase ilegal, iar cei trei au decis să acționeze de capul lor. Au luat o barcă și a început urmărirea. L-au prins pe vârstnic, i-au aplicat mai multe lovituri cu pumnii și i-au sustras bunurile, între care și o prelată și o pompă de alimentare. În urma cercetărilor, polițiștii constănțeni au efectuat o percheziție la societatea comercială în cauză, din orașul Năvodari, unde au găsit o parte din bunuri.

Astfel, polițiștii din cadrul Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu i-au reținut pe bărbații în cauză, pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, fiind introduși în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, după care au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța cu propuneri legale.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
... in apropierea Floriilor niste tineri au fost inecati ... se pare , zic oameni din satul Piatra , ca de catre capatana de oaie - fratele patronului de la Pescaria Tasaul . Apoi , acelasi betivan a facut o tentativa de omor asupra a doi oameni de afaceri si fiul unuia din ei , cand acestia se plimbau cu barca pe lac , de oarca Tasaulul este lacul lu masa ! Politia in primul caz a spus ca era ... ceata !
2
0
Acesti cap de oaie de multi ani fac infractiuni pe lacul Tasaul dar politia este doar cu soaga
4
1
Au distrus cei ve au in locstie lacul tasaul tot pestele....au scos tot si atat.
4
1
Pai lacul Tasaul nu este privat,iar talhari de la Cerhanaua tasaul de ani de zile comit talharii dar sefi politiei nu vad nimic ilegal ??
14
1
Cum il chema pe batran? cumva Despina George?
5
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614