REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.1° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.1° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

URMĂRIRI cu FOCURI de ARMĂ, DIN NOU, pe străzile din Constanța! Mașina a intrat în gard; șoferul a FUGIT

URMĂRIRI cu FOCURI de ARMĂ, DIN NOU, pe străzile din Constanța! Mașina a intrat în gard; șoferul a FUGIT

Replica API 16 noiembrie 2018 | 00:02 342

După ce, în dimineața de 7 noiembrie, oamenii legii au urmărit un Mercedes, care a fugit de control întrucât nu avea permis de conducere, iată că un alt episod a fost înregistrat pe străzile din municipiu. De data aceasta, șoferul unui BMW nu s-a supus semnalului, continuându-și deplasarea pe bulevardul Aurel Vlaicu, urmat de bulevardul Tomis şi strada Viilor, din cartierul Palazu Mare, acolo unde a intrat într-un gard din beton.

Mai exact, la data de 15 noiembrie a.c., în jurul orei 00:20, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au efectuat un semnal regulamentar de oprire a unui autoturism, marca BMW, în urma căruia conducătorul auto nu s-a supus semnalului, continuându-și deplasarea pe bulevardul Aurel Vlaicu, urmat de bulevardul Tomis şi strada Viilor, din cartierul Palazu Mare. Astfel, polițiștii rutieri au procedat la urmărirea acestuia, moment în care, conducătorul autoturismului a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, intrând în coliziune cu un gard din beton al unui imobil, de pe strada Viilor, ulterior abandonând vehiculul și fugind. În timpul urmăririi tânărului în cauză, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Constanța l-au somat verbal să rămână pe loc, iar pentru că acesta nu s-a oprit, unul dintre polițiștii a efectuat un foc de armă, în plan vertical. În cele din urmă, profitând de configurația zonei, conducătorul auto a ieșit din raza vizuală a polițiștilor, nefiind posibilă prinderea lui la acel moment. Precizăm faptul că, în urma incidentului, nu au rezultat persoane vătămate, iar în momentul de față, polițiștii rutieri efectuează cercetări pentru tragerea la răspundere a conducătorului auto, care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Amintim că, în dimineața zilei de 7 noiembrie a.c., în jurul orei 5,20, polițiștii de la Biroul Rutier Constanța au tras pe dreapta un Mercedes S Class, pe strada Cumpenei. Îl observaseră pe șofer că efectuase un viraj la stânga, pe marcajul dublu continuu longitudinal. În momentul în care polițiștii i-au solicitat tânărului să prezinte documentele pentru verificare și control, acesta și-a declinat o identitate falsă, după care a demarat în trombă, în încercarea de a fugi de lângă echipajul de poliție. Ba chiar era cât pe ce să-l acroșeze pe unul dintre polițiști cu mașina. În continuare, polițistul l-a somat verbal pe tânărul în cauză să oprească, iar pentru că acesta nu s-a conformat, a folosit armamentul din doare, trăgând trei focuri de armă, două în plan vertival și al treilea în direcția anvelopelor. Acesta nu avea permis de conducere, iar inspecția tehnică periodică a mașinii era expirată.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ceea ce se intampla acum in tara este rezultatul a doi ani de guvernare a unor analfabeti si succesul slugii si presului puscariasului draknea- tudorel. Ptr scaparea unui puscarias de la inchisoare au dat tara pe dos, nar nu vor scapa, puscaria ii va manca- poporul nu mai rabda
14
1
Mercedes? Fara carnet? Iar a recidivat baiatul de bani gata aka Tatu Robert care si acum 2 ani a facut acelasi lucru? Sper de data asta sa nu mai dea taica-su spaga sa il scape de dosar si sa ajunga la balamuc unde ii este locul!
2
0
mercedes fara carnet ????
4
0
La cat de grasani sunt politistii .astia nu pot alerga nici 500 de metri Eu nu stiu ce probe dau astia la angajare
3
10

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218