REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

URMĂRIRI cu FOCURI de ARMĂ la CONSTANȚA: un puștan conducea mașina părinților și NU avea permis!

URMĂRIRI cu FOCURI de ARMĂ la CONSTANȚA: un puștan conducea mașina părinților și NU avea permis!

Replica API 9 iunie 2016 | 21:59 2980

Urmăriri pe străzile din Constanța! Pentru a prinde un șofer care nu a oprit la semnalele polițiștilor, aceștia au fost nevoiți să facă uz de arma din dotare, trâgând focuri în plan vertical. În cele din urmă, conducătorul auto a fost prins, stabilindu-se că acesta luase mașina părinților, un BMW X6, fără știrea lor, și nici nu avea permis de conducere. Mai multe persoane au vazut urmărirea, discutând pe rețelele de socializare despre faptul că oamenii legii sunt nevoiți să se folosească de autoturisme Volkswagen Polo în condițiile în care, cum e și cazul de față, cel urmărit avea un BMW.

Un echipaj al Biroului Rutier Constanţa, la data de 8.06.2016, ora 20.48, fiind în exercitarea atribuţiilor de serviciu, pe strada Dezrobirii intersecţie cu strada Eliberării, a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism de teren, conducătorul auto nu a oprit la semnalul agentului de poliţie, continuându-şi deplasarea. S-a procedat la urmărirea autoturismului în cauză pe strada I. L. Caragiale, folosindu-se semnalele acustice şi luminoase, autoturismul fiind blocat de către poliţişti, pe strada Oborului. Conducătorul autoturismului a fugit, fapt pentru care unul dintre agenţi, după efectuarea somaţiei legale, a făcut uz de armamentul din dotare, executând un foc de avertisment în plan vertical, fără a fi înregistrate pagube materiale sau victime omeneşti, după care l-a imobilizat pe conducătorul auto. Acesta a fost identificat ca fiind T.R., în vârstă de 18 ani, din municipiul Constanţa, din primele cercetări stabilindu-se că maşina aparţine părinţilor acestuia şi pe care a luat-o fără încuviinţarea lor. Totodată, poliţiştii rutieri au stabilit faptul că acesta deţine un permis de conducere necorespunzător categoriei din care face parte autoturismul în cauză. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice cu permis de conducere necorespunzător.

Discuții pe rețelele de socializare: "Poate aşa o să se înţeleagă ce misiuni dificile au agenţii M.A.I."

"Pe la 18.00, prin zona cimitirului central, pe străduțe, un X6 alergat de un Polo de Poliție, are idee cineva dacă a fost și prins?", a întrebat Cristian S. pe Facebook, pe grupul Şoferi model vs Pericole în Trafic. Răspunsurile nu au întârziat, mai multe persoane precizând că au văzut scenele dar nu cred că există posibilitatea să fi fost prins. "Poate aşa o să se înţeleagă ce misiuni dificile au agenţii M.A.I. Când trebuie să prinzi un X6 cu un Polo 1.2, având grijă totodată la siguranţă cetăţenilor în trafic", a adăugat Cristi S.. "A fost prins pe Oborului după ce a făcut accident", a completat și Florentin M..

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tatu Ovidiu ion este tatal care la randul lui este o panarama l-a prins nevasta beat fiind ca are amnta i-a luat degetul si i-a pus amprenta pe telefon deblocandu-l gasind poze cu el si amanta.
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614