REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.6° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
13.6° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

VIDEO! SCANDALAGIU, URMĂRIT cu FOCURI de ARMĂ pe străzile din Constanța!

VIDEO! SCANDALAGIU, URMĂRIT cu FOCURI de ARMĂ pe străzile din Constanța!

Replica API 4 iunie 2020 | 00:07 15376

Urmăriri ca-n filme pe străzile din Constanța! Oamenii legii au luat urma unui vehicul, al cărui șofer nu a oprit la semnalele polițiștilor, urmând o cursă, inclusiv pe câmp, acolo unde mașina a rămas împotmolită în pământ. La volan se afla Ionuț Bondarencu, un bărbat cunoscut cu antecedente penale.

O patrulă mixtă din cadrul Poliției orașului Ovidiu și Poliției Locale Ovidiu, în cursul zilei de miercuri, 4 iunie, în jurul orei 15.00, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a observat un autoturism în care se aflau 2 bărbați, acesta fiind condus de un bărbat de 33 de ani, despre care existau indicii că nu ar poseda permis de conducere.

Somat să se oprească

Șoferul autoturismului în cauză, adică Ionuț Bondarencu, a fost somat să se oprească, însă și-a continuat deplasarea, motiv pentru care polițiștii au procedat la urmărirea acestuia, cu semnalele luminoase și acustice în funcțiune, de pe strada Portului din orașul Ovidiu pana pe DJ 228A, către satul Galeșu. După aproximativ un kilometru, conducătorul autoturismului a virat la stânga pe un drum de pământ, unde și-a continuat deplasarea cu viteză, iar apoi a intrat pe câmp, unde autoturismul s-a oprit, din cauza pământului umed.

Au fugit pe câmp!

Cei doi bărbați din autoturism au abandonat autoturismul și au fugit pe câmp, iar polițiștii au plecat în urmărirea acestora pedestru.

Întrucât nu s-au conformat somațiilor legale, polițistul din cadrul Poliției orașului Ovidiu a tras două focuri de avertisment în plan vertical, cei doi oprindu-se.

Aceștia au fost conduși la sediul Poliției orașului Ovidiu în vederea continuării cercetărilor.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

Șoferul, un cunoscut scandalagiu

Șoferul, fiind vorba de Ionuț Bondarencu, este cunoscut cu antecedente penale.

Amintim că acesta, alături de Sorin Gabriel Todiraşcu, a fost implicat într-un scandal, vineri seara, 17 aprilie 2015.

Date din ancheta de la acea vreme

Astfel, poliţiştii au fost sesizati în jurul orei 21.30., prin 112, de către Ionuţ Adrian V., de 23 de ani, cu privire la faptul că Ionuţ Bondarencu şi Gabriel Sorin Todiraşcu l-au agresat fizic. Mai exact, indivizii l-au lovit pe Ionuţ Adrian cu pumnii, picioarele şi o bâtă din lemn, în timp ce se afla pe strada Fulgerului din oraşul Ovidiu, fapt pentru care persoana vătămată s-a refugiat într-un imobil situat la nr. 5, ce aparţine persoanei vătămate Nicoleta S., fiind urmărită de către inculpaţi în interiorul locuinţei. Acolo au continuat agresiunile, Todiraşcu şi Bondarencu provocând distrugeri uşii de acces, refuzând să părăsească incinta imobilului, iar apoi, la ieşirea din curtea imobilului, Todiraşcu l-a lovit pe Cristian Florian V., de 30 de ani ,cu un cuţit în zona antebraţului stâng provocându-i leziuni ce necesită circa 2-3 zile de îngrijiri medicale şi pe persoana vătămată Alexandru Ţ, de 4 de ani, cu pumnul în zona feţei şi a capului, provocându-i leziuni ce necesită circa 2-3 zile de îngrijiri medicale.

Scandalul a continuat, Bondarencu lovindu-l, din nou, pe Cristian Florian V., cu piciorul în zona pieptului, care, în urma loviturilor primite, a suferit leziuni ce necesită circa 2-3 zile de îngrijiri medicale, ulterior cei doi inculpaţi continuând să ameninţe persoanele vătămate cu acte de violenţă în timp ce se aflau pe strada Fulgerului, provocând scandal public, moment în care inculpatul Sorin Gabriel Todiraşcu a tăiat cauciucul dreapta-faţă al autoturismului marca Volkswagen Bora şi a provocat daune plafonului acestuia, autoturism ce aparţinea persoanei vătămate Cristian Florian.

Liliana IONIȚĂ

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Auzi tu Ionut Bondarenco lesinatul de foame
5
0
Toti nemernicii care se dau mai si tari la volanul unei masini. Ei sunt cei care produc accidente.
5
0
La ce bolid are fugarul ma mir ca au reusit sa-l prinda. Asta a fost Need for Speed nu gluma.
15
2
LA CERNAVODA CIORILE CONDUCE FARA PERMIS DE ANI DE ZILE SI POLITIA NATIONALA DOARME IN BOCANCI
15
4
Opriti toate maimutele care se cred soferi fara permis. La beci cu ei.
16
1
Bravo Politia Ovidiu
19
0
Dintre toti rrrromii care conduc tigai pe strada Poporului din Ovidiu , 99 % nu au permis de conducere . Nici nu au vazut vreodata asa ceva .Conduc haotic , nu au habar de nici o regula de circulatie .Rugam Politia Circulatie Ovidiu sa inceapa controale in zona . Multumim !
22
0
Este ora 13.40 si voi scrieti despre un eveniment care ,,se intampla" peste o ora si ceva? Sunteti buni, copiii lu' mama Omida
6
4

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369