REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

URMĂRIRI în Secția 2 Poliție: O femeie a FURAT DECLARAȚIA!

URMĂRIRI în Secția 2 Poliție: O femeie a FURAT DECLARAȚIA!

Replica API 12 februarie 2020 | 00:00 713

Întâmplare incredibilă la Constanța! După o șicanare în trafic, polițiștii au declanșat cercetările, constatând că este vorba și de agresiune. S-a lăsat cu audieri, însă, totul a culminat cu sustragerea declarației din dosar de către soția celui cercetat. Ambii au fost reținuți, iar bărbatul propus spre arestare.

Totul a pornit în data de 3 februarie, când un bărbat a depus o plângere la Poliție, susținând că a fost șicanat în trafic, la intersecția bulevardului Tomis cu Aurel Vlaicu, de șoferul unui Volkswagen Passat, care l-a și agresat. În urma cercetărilor, anchetatorii au stabilit că agresorul este un bărbat din Culmea, în vârstă de 40 de ani, care a fost audiat la Secția 2 Poliție, pe 10 februarie, pentru sâvârșirea faptei de loviri sau alte violențe. După aproximativ jumătate de oră de când a ajunsla Secție, soția acestuia a luat de pe birou mai multe hârtii, care erau anexate dosarului de cercetare penală, a ieșit din birou, după care i le-a înmânat suspectului, care a fugit cu ele. Un agent de Poliție s-a luat după el și l-a imobilizat. Ambele persoane au fost reținute, bărbatul fiind propus spre arestare. ”La data de 3 februarie a.c., polițiștii Secției 2 au fost sesizați de către un bărbat, de 23 de ani, cu privire la faptul că ar fi fost șicanat în trafic de către un alt conducător auto, care ar fi oprit autoturismul și l-ar fi agresat fizic, la intersecția DN 2A cu bulevardul Aurel Vlaicu. În urma verificărilor, polițiștii Secției 2 au identificat persoana în cauză, un bărbat de 41 de ani. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. La data de 10 februarie a.c., la sediul Secției 2 Poliție s-au prezentat, pentru audieri, bărbatul de 41 de ani, împreună cu soția acestuia, de 38 de ani (în calitate de martor). După terminarea audierilor, femeia ar fi sustras mai multe documente din dosarul penal, pe care le-ar fi înmânat soțului său, ulterior încercând să fugă, fiind opriți și imobilizați de polițiști”, potrivit anchetatorilor. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de sustragere sau distrugere de probe ori de înscrisuri. Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de marți, bărbatul de 41 de ani a fost prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și sustragere sau distrugere de probe ori de înscrisuri.

Update: Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Muie la machidoni!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367