REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Urmăriri în trafic, la Eforie: hoţi din locuinţe, prinşi cu focuri de armă!

Urmăriri în trafic, la Eforie: hoţi din locuinţe, prinşi cu focuri de armă!

Replica API 25 ianuarie 2016 | 13:32 292

Urmăriri şi focuri de armă, la Eforie! Un echipaj de Poliţie a încercat oprirea unui autoturism, de aici pornind întreaga acţiune. Respectiva maşină, cu numere de Bulgaria, nu a oprit şi astfel a început urmărirea în trafic. Au fost trase focuri de armă iar autovehiculul oamenilor legii a fost acroşat de mai multe ori, scopul fiind acela de a fi scos de pe carosabil. În cele din urmă a fost prins conducătorul auto, Remus Vasile Arvatu, care este recidivist.

Totul s-a petrecut în seara de duminică, 24 ianuarie, în jurul orei 20.00, când un echipaj de Poliţie ce se afla într-un autoturism cu semnalele acustice şi luminoase pornite a încercat oprirea, pentru control, a unui BMW cu numere de Bulgaria, în localitatea Eforie Nord. Însă, şoferul vizat a demarat în trombă. A început urmărirea, în timpul căreia jandarmul din echipaj a tras 12 focuri de avertisment după care a tras şi în direcţia vehiculului cu numere de Bulgaria, în care se aflau patru persoane. De asemenea, şi poliţistul a executat 6 focuri de armă în direcţia maşinii. Cursa nebună a continuat până la Lazu, acolo unde s-a reuşit blocarea BMW-ului urmărit şi imobilizarea conducătorului auto, respectiv Remus Vasile Arvatu. Însă, BMW-ul a acroşat maşina Poliţiei de mai multe ori pentru a o scoate de pe carosabil. Precizăm că individul urmărit este suspectat că ar fi autorul mai multor furturi din locuinţe, el fiind eliberat recent din închisoare, acolo unde a stat pentru tâlhărie. Acesta a fost prezentat la audieri, fiind cercetat pentru ultraj, urmând a se lua măsurile ce se impun. Oamenii legii au demarat cercetările pentru a depista și celelalte persoane implicate.

O faptă similară a avut loc și în 2007: Arvatu a lovit polițiștii cu bâta!

Precizăm că Remus Vasile Arvatu, acum în vârstă de 28 de ani, este o mai veche "cunoștință" a oamenilor legii. Acesta a fost condamnat la 5 ani de închisoare pentru tâlhărie și ultraj, fiind eliberat recent din penitenciar. Spre exemplu, în anul 2007, acesta a agresat un polițist, pe care l-a lovit cu o bâtă. Totul s-a petrecut la Agigea, când individul se afla într-un autoturism marca Dacia, fără numere de înmatriculare. Polițiștii au încercat să-l oprească dar nu s-a întâmplat așa, oamenii legii plecând pe urmele mașinii. Ajunși în Lazu, Arvatu a coborât cu o bâtă și a spart parbrizul vehiculului Poliției, dar l-a lovit și pe unul dintre polițiști. Ulterior, în 2011, același Arvatu a amenințat cu un cuțit un bărbat, l-a agresat și i-a furat mai multe bunuri. Precizăm că el mai fusese condamnat în trecut la doi ani cu suspendare, după care s-a mai ales cu o condamnare, rezultând cei 5 ani cu executare. Acum, nici bine nu a fost eliberat că deja a comis alte infracțiuni.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102