REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

URMĂRIRI pe STRĂZILE din Constanța: a intrat cu mașina în autospeciala de Poliție! Șoferul era DROGAT. VIDEO

URMĂRIRI pe STRĂZILE din Constanța: a intrat cu mașina în autospeciala de Poliție! Șoferul era DROGAT. VIDEO

Replica API 24 decembrie 2019 | 01:35 1398

BEAT și FĂRĂ PERMIS!

BEAT și FĂRĂ PERMIS!

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină, luni, 23 decembrie, în Ovidiu, pe strada Poiana, acolo unde a avut loc un accident rutier.

Potrivit primelor informații, o persoană a fost rănită. Aceasta este conștientă.

Update: Se pare că a fost vorba de urmăriri pe străzile din județ, martorii precizând că un autovehicul ar fi fost urmărit tocmai din Mihail Kogălniceanu, iar când s-a ajuns în Ovidiu, vehiculul urmărit a intrat în autospeciala de Poliție și a acroșat și o altă mașină, marca Smart.

Update 2: Persoanele aflate la fața locului susțin că șoferul se afla sub influența băuturilor alcoolice, iar victima care a ajuns la spital ar fi un jandarm.

Update 3: Potrivit oamenilor legii, conducătorul auto nu s-a conformat semnalelor regulementare de oprire efectuate de polițiștii Postului de Poliție Mihail Kogălniceanu, în localitate.

Acesta a fost urmărit, în sprijin sosind un echipaj al Serviciului Rutier Constanța și un echipaj al Poliției orașului Ovidiu, până pe strada Poiana din localitatea Ovidiu, când a fost blocat în trafic.

În momentul blocării, bărbatul a avariat un autoturism parcat și o autospecială a Poliției orașului Ovidiu.

Update 4:

Conducătorul auto se afla sub influența băuturilor alcoolice, rezultatul la testarea cu aparatul etilotest fiind de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, în urma verificărilor s-a stabilit faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul condus avea numerele de înmatriculare provizorii expirate.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto urmărit, precum și vătămarea corporală ușoară a unei alte persoane, care se afla în autoturismul parcat.

Update 5:

Bărbatul care a provocat accidentul de astăzi, din orașul Ovidiu, a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub influența băuturilor alcoolice, conducere sub influența substanțelor psihoactive, conducere fără permis, conducerea unui vehicul neînmatriculat și vătămare corporală din culpă.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Urmaririle astea incep sa fie la ordinea zilei. Daca stiau aia in 89 ca asta-i libertatea la care o sa se ajunga in 30 de ani, nu mai ieseau din casa. Meritam tot ce ni se intampla. Si o sa fie din ce in ce mai rau.
3
1
De ce scrie ca era sub influenta bauturilor alcoolice si substantelor psihoactive...? Alcoolul nu e tot o substanta psihoactiva? Pai daca tot specificati drogul spune tata ori ca e sub influenta substantelor psihoactive ori specificati si alcool si ce a mai luat el THC, amfetamine etc.
1
0
Saracul Faga, ce mila imi este de el. Pana la urma nu a omorat pe nimeni. De ce sa-l tina in arest preventiv. Eliberati-l sa-si faca Sarbatorile alaturi de familie, acasa.
2
7
am crezut ca a luat-o razna cse si fuge cu spaga
1
1
Dar ce anume dnul ..ue te-a deranjat? Ca nu ai fost tu prins?
4
1
Bine ca macar politstii n-au mai ucis oameni nevinovati facand uz de armament, tragand la corp... Hua politia abuzurilor !
1
13
Elvira unde era cu oviprotectu
2
2
Cocalarilor cu haudi.bmw. si alte tigai sh din jermanica. Atentie mare ca politia va prinde si cu loganul.
7
4
manca-i-as gurita ei dulce de politista.
2
4
Constanta este si judet, si oras . Ce intelegem din titlu ?
2
0
Ucisi!!!!!
7
1
si toti borfasii si pestii din km5, fac acelasi lucru, calu, vira umbla lemne de drogati, conduc agresiv, lovesc masini dar dau spagi sa scape...
11
1
Ma bucur ca macar i-au lovit rablele lu ala de le tine insirate pe marginea strazii si dezmembreaza pe trotuar. Primaria Ovidiu faceti ma gunoaielor strada aia civilizata parcheaza fiecare pe unde-l taie capu
9
1
De ce ati sters comentariile despre articolul cu Demisia lui Mezei? Nu va e rusine? Ziaristi subordonati si inregimentati politic! Cozi de topor
13
0
buna de pula militieanca ..
6
2
Oare cum n-a aparut Scupra-Pimochio sa-si faca reclama cu Ovi-Protectul Elvirei?
6
1
Iar un dement pe patru roti ?
13
0
str castanilor,sos gales ,varianta e plin de gra,,ri
7
0
astia chiar se cer impuscati cu totii,daca-i asa la mai multi,politistii sa poarte camera iar daca impusca vreun specimen mukan sau de orice fel din cauza acestuia sa fie exonerat de orice interviu
16
0
Fast & Furious Ovidiu
8
5
care a vazut filme cu vin diesel
7
5
CEA MAI JOASA SPETA
13
1
Mai vrem un canal Dunare-Bucuresti
17
2
Felicitari politistilor de la Kogalniceanu!!!
16
4
23 dec, ca esti prost
7
5
La puscarie,vreo 10 anisori,sa vezi cum se gandeste intai! Pedepse prea usoare ,dragilor,de-aia gasiti 2,3 pe saptamana! Si sunt multi pe care nu ii vedeti!
24
3
De ce mai merg semnalele acustice daca masinile sunt oprite?
8
14

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367