REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

URMĂRIRI pe străzile din județul Constanța! Un individ PERICULOS și fără permis a FUGIT pe câmp!

URMĂRIRI pe străzile din județul Constanța! Un individ PERICULOS și fără permis a FUGIT pe câmp!

Replica API 2 noiembrie 2017 | 00:02 516

Vasile Mihail Lupu este o mai veche ”cunoștință” a oamenilor legii, el fiind cercetat în mai multe dosare penale. Pe 29.06.2017 a fost condamnat la 1 an şi o lună închisoare cu suspendare pentru amenințare. Însă decizia nu e definitivă. În acest timp, individul a făcut-o… lată. S-a urcat la volan chiar dacă nu are permis de conducere și a gonit pe străzile din județul Constanța. Când a dat nas în nas cu Poliția, a accelerat și apoi a fugit pe câmp. A fost prins după circa o zi și acum a ajuns în arest. Totodată, a încercat să-i convingă pe cei cu care se afla în mașină să declare că nu el se afla la volan.

În urma cercetărilor în cazul săvârșirii unor infracțiuni de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și instigare la mărturie mincinoasă, polițiștii din cadrul Secției 9 Poliție Topraisar au depistat un bărbat de 32 de ani, bănuit de comiterea faptelor. Astfel, la data de 28 octombrie a.c., Vasile Mihail Lupu a condus un autoturism, pe DJ 392, fără a poseda permis de conducere. Totodată, conducătorul auto nu ar fi oprit la semnalele acustice şi luminoase ale autospecialei de poliţie, ulterior pierzând controlul volanului, părăsind partea carosabilă și fugind pe câmp. După circa o zi a fost prins. În tot acest timp, el a încercat să-i convingă pe cei cu care se afla în autoturism să declare că nu el se afla la volan. ”Bărbatul în cauză a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia cu propunere de arestare preventivă, iar instanţa de judecată a dispus arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile, fiind introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanţa”, potrivit anchetatorilor.

Individul este cunoscut ca fiind violent: și-a terorizat familia!

Precizăm că Vasile Mihail Lupu este cunoscut ca un bărbat violent. Încă de la începutul anului 2017, din pricina neînțelegerilor, acesta a început, la propriu, să-și terorizeze familia, dovadă stând cererea soției sale pentru ordin de protecție. Cererea Mihaelei a fost înregistrată la Judecătoria Constanța pe 3.03.2017, iar pe 8 martie, individul a fost propus spre arestare. Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, la data de 27.02.2017, în timp ce Vasile Mihail Lupu se afla la adresa din municipiul Constanța, strada Aleea Albatrosului numărul 5, și în data de 28.02.2017, în timp ce se afla la un alt imobil situat tot pe Aleea Albatrosului, dar la numărul 15, a amenințat-o cu moartea pe soția sa, creându-i acesteia o stare de temere. Mai precis, la data de 27.02.2017, s-a deplasat la adresa de pe Albatrosului nr. 5, acolo unde locuiește soacra lui și unde se dusese și soția acestuia, unde a spart toate cele trei ochiuri de geam ale ferestrei și a deteriorat ușa de acces. A doua zi, în timp ce se afla la domiciliul său, a lovit-o pe soacra sa, R.D., care s-ar fi băgat pentru a-și apăra fiica, cu un cuțit în zona feței, aceasta suferind leziuni traumatice în zona mandibulei, ce au necesitat un număr de 8-9 zile de îngrijiri medicale, conform certificatului medico-legal eliberat la data de 01.03.2017 de Serviciul Judeţean de Medicină Legală Constanţa. A fost trimis în judecată și prima instanță l-a condamnat la 1 an și o lună de închisoare cu suspendare pentru amenințare. Dar decizia nu este definitivă și urmează apelul.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ai idee cat costa cazarea unui detinut la puscarie? Stii cine suporta cheltuielile? Noi, astia care muncim si ne vedem de treaba. Si apoi te intrebi de ce nu ai act medical corespunzator, invatamant de calitate si o viata mai buna, etc. Genul astora ar trebui executati, nu tinuti pe banii nostri! Sunt regului sociale, nu le respecti.....urmatorul! Ceva cam ca Tepes!
2
0
Faceti puscari noi si bagati in puscarie pe banda rulanta ca astia nu merita alceva decat parnaie multa adica voi numa blocuri construiti si le vindeti dar puscari de ce nu construiti ca mai sunt 3ani si UE nu mai ne da bani se inchide rubinetu la bani
3
2
Da-ti-le la toti cu suspendare sau arest la domiciliu , futu-va-n gura de judecatori si procurori hoti. Toti vreti sa ciupiti sa va fie bine. Va doresc tot raul din lume.
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102