REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
16.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

URMĂRIRI pe străzile din Murfatlar: a fugit de Poliţie, până a fost lovit de TIR! VIDEO

URMĂRIRI pe străzile din Murfatlar: a fugit de Poliţie, până a fost lovit de TIR! VIDEO

Replica API 11 decembrie 2019 | 20:44 927

Stâlp de electricitate rupt, gard avariat: şoferul fugar nu are permis!

Stâlp de electricitate rupt, gard avariat: şoferul fugar nu are permis!

Urmăriri pe străzile din Murfatlar, urmate de un accident soldat cu daune ateriale considerabile! Un autoturism Mercedes cu numere de Bulgaria, al cărui şofer a refuzat să oprească la semnalele Poliţiei, a încercat să scape de de oamenii legii ieşind în drumul naţional. Ghinion însă!, Mercedesul care ieşise de pe strada Mihail Kogălniceanu pe DN 3 (spre ieşirea din Murfatlar către Valu lui Traian) a fost lovit de un TIR care circula regulamentar. Din păcate, şoferul TIR-ului a tras de volan în urma impactului, intrând în coliziune cu un stâlp de electricitate de pe marginea drumului şi, ulterior, într-un gard.

La faţa locului s-a deplasat o ambulanţă: şoferul Mercedesului, un bărbat în vârstă de 31 de ani, a fost rănit. Acesta a fost preluat şi transportat la Spitalul Judeţean Constanţa, pentru îngrijiri, urmând să dea şi explicaţii oamenilor legii. S-a stabilit şi motivul pentru care fugea de Poliţie: bărbatul de 31 de ani nu are permis, după cum au precizat oamenii legii prezenţi la faţa locului.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
NEsimtita e mata. soferul tirului e bine, vita incaltata
2
4
Bine ca acel camion a intrat in stalp si nu spuneti ce a patit soferul camionului,nesimtitilor
7
1
Veniti si prin Siminoc ca tot ferentariul are masini fara permis in frunte cu Nichitus George
10
3
Sigur a fumat sau a tras pe nas . Pedepsile sunt prea mici in Romania pentru faptele care se comit . Puteau sa moara oamenii nevinovati . Cred ca daca ar primi 20 de ani de detentie , iar mai calma . Ce cauti la volan IMBECILULE daca nu ai permis de conducere . Prin Murfatlar si prin localitatile invecinate circula o groaza fara permis si sub influenta a tot felu de substante .
12
4
Se mai circula cu nr.de Bulgaria??? Pilotului de formula 1...Puscarie si munca silnica ,pentru daunele provocate!
19
0
Dupa parerile lui Gigi si Alex daca un sofer"da talpa",fuge de politie adica,politisti nu ar mai trebui sa il urmareasca pentru ca se poate produce un accident,adica ma soferilor daca sunteti bauti,cu permisul suspendat etc nu opriti la semnalul politiei,bagati viteza ca politisti trebie sa va respecte decizia nu sa fie atat de lipsiti de inima si sa va streseze cu urmarirae.Ma voi sunteti sanatosi ?,la cap ma refer.
12
7
Bv politiei asa , sunt multi care circula fara permis in zona Valu Murf Cobadin
10
1
Gigi mare prost esti ! Pai daca tu erai in masina cu familia si intra ala in tine si mierleati toti ? Era ok asa ? Ala cu Mercedesul la puscarie , plus plateste el toate daunele materiale rezultate! Alex , nu o sa plateasca nimic cel cu camionul , e aceeasi situatie cand , chiar daca este vina ta la un accident cu pagube materiale , celalalt aofer este baut . E fix aceeasi speta !
18
4
I'am vazut aseara cum stateau la panda ,ziua dorm sau isi fac treburile personale iar noaptea cauta sa prinda "tantari"..fomistilor, daca nu alergati dupa el nu se intampla nimic ! Ca de obicei
3
37
Putea la fel de bine ca ala fara permis sa intre in ma-ta. Dar prin faptul ca a fost prins de militie ai scapat de lacrimi.
20
4
Si... unde-i video?
12
1
Putea sa se intample o tragedie. Politiei inca nu ii pasa de siguranta si incredere. Ar alerga si dupa o musca daca considera ei ca zboara prea jos. Bine ca era tir si nu vreo cisterna. Dauna o sa o suporte tirul, ala neavand permis.
3
25
Daune ateriale considerabile????
11
4
De jigodie. Luati-i masina si bagati-l la puscarie pe jegos!
26
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367