REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

URMĂRIRI PE STRĂZILE DIN OVIDIU: UN ŞOFER FĂRĂ PERMIS A INTRAT PE CONTRASENS

URMĂRIRI PE STRĂZILE DIN OVIDIU: UN ŞOFER FĂRĂ PERMIS A INTRAT PE CONTRASENS

Replica API 26 iulie 2018 | 00:24 517

Un accident rutier a avut loc pe DN2A, în Ovidiu, după sensul giratoriu, spre centru, miercuri, 25 iulie. Mai multe maşini au fost implicate. Totul s-a produs din pricina unui conducător auto fără permis, în vârstă de 18 ani, din Tulcea, care a fost urmărit de Poliţie şi a intrat pe contrasens.

În urma cercetărilor de la faţa locului s-a stabilit că un şofer a pierdut controlul direcţiei de mers a autoturismului la volanul căruia se afla, în timp ce rula pe DN2A, în localitatea Ovidiu, a pătruns pe contrasens şi a acroşat două maşini staţionate. După verificări s-a stabilit că are 18 ani, este din Tulcea şi nu posedă permis de conducere! Din fericire, nici o persoană nu a fost rănită. Menţionăm că nu a oprit la semnalele poliţiştilor, lăsându-se cu urmăriri. "Conducătorul autoturismului a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu alte două auto care se aflau staționate. Acesta se afla în autoturism cu o tânără, în vârstă de 17 ani. Polițiștii rutieri i-au întocmit tânărului dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere", potrivit anchetatorilor. Cercetările continuă.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bolovanule , era vorba de Politia Locala Privata a cipanului ! Normal ca pe infractor l-a prins Politia ... Nationala ! Bine ca au mai inaugurat in urma cu o luna , cu mare tam-tam Firma de Paza a Primariei , care nu face nimic !...
3
0
Sunteti prosti? Pe boul asta cine l-a prins? Nu, politia? Si atunci de ce mancati rahat, retarzilor. Daca va chema ca martori la o constatare va faceati ca nu vedeti, ca erati departe, etc. Astia cinstitii si dreptii, sprijiniti neconditionat politia pt constatarea faptelor antisociale si apoi vorbiti.
5
2
....este inexistenta ! Si ei au dreptul de a constata infractiuni ! ... dar cu cine ? Cat despre tigani , sunt capitalul electoral al cipanului !
12
0
Moarte tuturor tiganilor din Ovidiu!!!
17
1
Anarhie, asta este pe sosele, e jale, politia e zero, legi bune nu sunt, oricum nu le respecta majoritatea, cred ca in curand o sa umblam inarmati sa ne protejam familiile!Votati Liviu Dragnea Psd
14
2
Recomand Politiei Rutiere sa verifice toate masinile cu " numar" de Tulcea,sunt pericol real pe drumurike publice!
21
2
O intrebare.Va intreb daca statul roman mai este in stare sa ne protejeze.Daca mai exista politie,daca mai exista stat puneti Draku curu la treaba..Daca nu exista stat,daca nu mai sunteti in stare sa ne aparati vietile ,atunci sa va ia Draku pe toti ? Plecati in p.mamii voastre de acolo !
21
1
DACA NU ARE PERMIS--CUM ESTE SOFER??????????????????????
16
0
Ma scapa rechinu gym.... cum a mai scapat si pe altii
8
1
Deci,daca nu-i da 5 ani,nu-i da nimic!
13
0
Ce-ai facut ba, ai luat Speis??
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614