REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.3° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Uşa unui apartament, INCENDIATĂ: un individ a vrut să se răzbune pe o fostă iubită, dar a încurcat adresa!

Uşa unui apartament, INCENDIATĂ: un individ a vrut să se răzbune pe o fostă iubită, dar a încurcat adresa!

Replica API 15 noiembrie 2013 | 00:00 203

"Bucurii" pentru vecini: piromanul a lăsat în scara blocului poze cu o tânără în chiloţi

"Bucurii" pentru vecini: piromanul a lăsat în scara blocului poze cu o tânără în chiloţi

Răzbunarea unor tineri a cam dat... eroare, spre disperarea unor vârstnici, care s-au cam trezit cu uşa incendiată. Cei doi se aflau la piaţă, iar la întoarcere au găsit agitaţie şi flăcări. În plus, lângă uşa apartamentului se aflau mai multe fotografii cu o tânără îmbrăcată sumar. Oamenii au recunoscut-o imediat ca fiind fiica vecinilor.

Totul s-a petrecut la orele serii de vineri, 15 noiembrie, când pompierii constănţeni au fost solicitaţi să stingă un incendiu izbucnit la uşa unui apartament dintr-un bloc situat pe strada Soveja din Constanţa. La scurt timp s-a stabilit că incendiul din blocul DR 38 a fost pus intenţionat, de un individ dornic să se răzbune pe o fostă iubită, după cum spun vecinii. Numai că a greşit uşa apartamentului! A dat foc uşii unei locuinţe în care locuiesc doi pensionari, tot la parter şi tot în aceeaşi scară. Nu doar că le-a creat oamenilor neplăceri, dar le-a împrăştiat în faţa uşii şi imagini cu o tânără, îmbrăcată sumar, pe care oamenii au recunoscut-o imediat: "E fata vecinilor, Mirela!". Şi mama acesteia a ieşit numaidecât şi a început să tremure de spaimă, spunând că nu-şi poate reveni. Întrebat dacă are duşmani, proprietarul apartamentului a zâmbit. "Nu, de unde să am? Eram la piaţă, în Tomis III. Când am venit, am găsit uşa arsă. Aici nu s-a dat foc direct, a aruncat cu ceva. Că a ars, aşa, într-o parte. Da, este clar că a fost pus focul. Am găsit, aici, pe jos, lângă uşă, nişte poze cu o fată. Erau într-o baltă de apă, cum au stins pompierii. Este fiica vecinilor.", a declarat, pentru "Replica", proprietarul apartamentului, Constantin. De asemenea, oamenii din bloc şi-au dat cu părerea şi despre fata ce apărea în poze. "Nu ştiu dacă este cuminte că nu stau la fundul ei, dar la cum era îmbrăcată... În chiloţi, întinsă în toate poziţiile... Mă scuzaţi, dar pozele astea nu se fac la fotograf. A trăit ea cu cineva. Erau şi poze decente, în una apărea cu mama ei.", au mai spus cei ce locuiesc în blocul DR38. Poliţiştii au demarat cercetările pentru a stabili condiţiile în care s-a petrecut evenimentul şi pentru a prinde făptaşii.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218