REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
14.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

USL şi Guvernul Ponta susţin candidatura lui Cristian Radu la Primăria Mangalia

USL şi Guvernul Ponta susţin candidatura lui Cristian Radu la Primăria Mangalia

Replica API 22 iunie 2012 | 00:00 291

Sudul litoralului votează pe 24 iunie

Sudul litoralului votează pe 24 iunie

Liderii USL şi reprezentanţi ai actualului Guvern au transmis mesaje de susţinere a candidaturii lui Cristian Radu la Primăria Mangalia. Iată ce spun aceştia despre Radu şi municipiul pentru care a intrat în lupta electorală:

Victor Ponta, prim-ministru al României şi co-preşedinte USL:

"Am susţinut la Bucureşti un candidat independent şi am avut succes. Sunt convins că, şi în Mangalia, susţinerea lui Radu Cristian va fi o opţiune câştigătoare, nu neapărat pentru USL şi nu pentru un partid politic, ci pentru locuitorii acestui oraş. Oamenii merită un primar tânăr, cu studii de specialitate în domeniul administraţiei, care are o viziune pentru oraş şi pentru locuitorii săi.

Ceea ce USL a făcut la Mangalia, prin susţinerea candidatului independent Radu Cristian, este un gest de responsabilitate şi de respect faţă de cetăţeni. Ne dorim ca şi aici, la malul mării, românii să sancţioneze prin vot minciuna, furtul, aroganţa şi incompetenţa PDL. De aceea, este important ca şi Mangalia să dea semnalul schimbării, aşa cum restul ţării a făcut-o în urmă cu două săptămâni.

Este firesc ca locuitorii din Mangalia să şi-l dorească ca primar pe Radu Cristian şi este la fel de firesc ca orice partid şi politician responsabil să ţină cont de ceea ce vor oamenii. Un om care s-a format, a copilărit şi a învăţat în acest oraş nu are cum să nu ţină la urbea lui, nu are cum să nu vrea bine concitadinilor săi. Radu Cristian este legat, prin tot ceea ce este în prezent, de acest oraş şi de aceea sunt convins că este primarul de care oraşul are nevoie.

Ştiu că în programul său pentru oraş a pus accent pe crearea locurilor de muncă, ceea ce este extrem de important nu doar pentru Mangalia, ci pentru orice oraş al ţării. De asemenea, apreciez faptul că viitorul primar şi-a propus să reducă birocraţia şi corupţia din administraţia locală şi că are soluţii la o problemă pentru a cărei rezolvare o să-l susţin: înfiinţarea unui nou serviciu public de termoficare, modern, eficient şi responsabil faţă de mediul înconjurător.

De a doua zi după ce Radu Cristian va prelua mandatul de primar încredinţat de locuitorii din Mangalia, oraşul va avea de partea sa un guvern şi o conducere judeţeană care vor susţine efortul administraţiei locale de a crea condiţii de viaţă, de muncă şi de locuit mai bune pentru toată lumea".

Crin Antonescu, preşedintele Partidului Naţional Liberal, co-preşedinte al Uniunii Social Liberale:

"Îl susţin pe Radu Cristian la Primăria Municpiului Mangalia, pentru că am convingerea că, prin expertiza sa, prin proiectele pe care le propune şi prin determinarea pe care o are, va reuşi să reconstruiască acest oraş istoric de la malul mării. Mangalia trebuie să devină un oraş european şi cred în puterea lui Radu Cristian - pe care îl susţin şi eu, şi Partidul Naţional Liberal, şi întreaga Uniune Social Liberală, cred în puterea acestui om de a redresa Mangalia, de a moderniza şi a readuce acest oraş pe drumul civilizaţiei şi prosperităţii.

Rezultatele de la alegerile locale au demonstrat faptul că Partidul Democrat Liberal a fost sancţionat de electorat pentru proasta guvernare atât naţională, cât şi locală, şi sunt convins că locuitorii Magaliei nu se vor lăsa păcăliţi, că vor veni şi de această dată la vot şi vor lua decizia corectă. Îmi exprim speranţa că domnul Iorguş, domnii aceştia de la PDL, nu vor mai avea îndrăzneala să încerce tot felul de furtişaguri pentru a câştiga Primăria Mangaliei şi vor permite organizarea de alegeri corecte.

Dragi locuitori ai Mangaliei aveţi o nouă şansă să faceţi dreptate în oraşul vostru, o şansă pentru viitor, o şansă la bunăstare pentru voi şi copiii voştri, locuri de muncă, locuinţe, utilităţi, o administraţie transparentă şi eficientă, şi singurul om care vă poate conduce la toate acestea, în acest moment, este Radu Cristian.

Veniţi la vot pe 24 iunie şi demonstraţi că doriţi să vă câştigaţi independenţa, că vă doriţi ca oraşul dumneavoastră să fie un oraş european, un oraş civilizat, un oraş în care să fii mândru că locuieşti. Mangalia are nevoie de un primar tânăr, un primar competent! Mangalia are nevoie de Radu Cristian! Doamne ajută!".

Radu Mazăre, primarul municipiului Constanţa, preşedinte PSD Constanţa:

"Primul mandat l-am câştigat candidând independent. Al doilea şi al treilea m-am bătut cu Băsescu şi ai lui. Gândindu-mă la trecutul meu şi la viitorul vostru vă recomand: Votaţi Radu. Cristian Radu.

Cu prietenie, Radu Mazăre".

Nicuşor Constantinescu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa:

"Consiliul Judeţean susţine la Mangalia pe independentul Radu Cristian, un om tânăr, serios, bun specialist în administraţie publică locală. Vom colabora cu primarul Radu Cristian pentru bunăstarea locuitorilor Mangaliei. Alături de Guvernul USL, vom sprijini Primăria Mangalia cu fonduri guvernamentale şi europene. Vom continua împreună toate proiectele începute şi vom demara multe altele, pentru bunăstarea locuitorilor oraşului şi pentru dezvoltarea staţiunilor din sudul litoralului".

Eduard Hellvig, ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului:

"Pe Radu Cristian nu-l cunosc de mult timp. Dar am auzit lucruri bune despre el chiar de la colegii liberali din Mangalia. Când un adversar politic îţi recunoaşte calităţile, atunci e clar că ele sunt atât de evidente încât nu pot fi ignorate. Când l-am cunoscut l-am "citit" imediat drept un tânăr correct şi profesionist; un om cu viziune care poate reda Mangaliei farmecul meritat de oraş la malul măriii şi locuitorilor săi statutul de cetăţeni europeni.

Radu Cristian are treabă în Mangalia pentru că, din păcate, oraşul a avut de suferit în urma proastei gestionări din ultimii ani.

Îl susţin pe Radu Cristian pentru ideile pe care le promovează şi pentru că, în calitate de ministru al dezvoltării regionale şi turismului, am nevoie în această parte a litoralului de un interlocutor inteligent şi interesat de dezvoltarea oraşului. Am nevoie de un primar care să aibă capacitatea de a atrage fonduri pentru dezvoltarea acestei regiunii şi pentru stimularea turismului.

Cu o gestiune corectă Mangalia poate deveni o perlă a litoralului aşa cum a devenit Mamaia. Şi cu un management profesionistt şi bazat pe nevoile reale ale cetăţenilor Radu Cristian poate îmbunătăţi viaţa locuitorilor Mangaliei.

Tinereţea nu este un atu în sine. Dar atunci când este completată de profesionalism, onestitate, bun simţ şi educaţie, atunci aceasta este reţeta câştigătoare.

Aceste calităţi le-am regăsit la Radu Cristiann şi de aceea se bucură de sprijinul meu".

Daniel Chiţoiu, ministru al Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri, vicepreşedinte al Partidului Naţional Liberal:

"Opţiunea românilor la alegerile locale din acest an nu a fost doar una politică. Ea s-a bazat şi pe nevoia de profesionalism, de responsabilitate şi seriozitate în gestionarea treburilor publice şi în protejarea intereselor cetăţenilor.

Tocmai de aceea cred cu tărie că un om precum domnul Radu Cristian, care a adunat de-a lungul timpului o solidă pregătire profesională, care ştie în amănunt problemele cu care se confruntă comunitatea pentru care luptă, este cea mai bună soluţie pentru funcţia de primar al municipiului Mangalia.

Ca ministru în Guvernul USL, dar şi ca om politic voi acorda întreaga mea susţinere pentru oamenii comptenţi şi valoroşi care sunt gata să se pună în slujba comunităţilor noastre. Tocmai de aceea, îl susţin pe domnul Radu Cristian în lupta electorală pentru Primăria Municipiului Mangalia şi cred că este cea mai bună soluţie pentru ca această localitate să dobândească bunăstarea şi deschiderea de care are nevoie".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367