REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

USR Constanța, conferință de presă după primul tur al prezidențialelor

USR Constanța, conferință de presă după primul tur al prezidențialelor

Replica API 14 noiembrie 2019 | 12:31 283

Reprezentanții USR au susținut joi, 14 noiembrie a.c., o conferință de presă. În cadrul acesteia, Remus Negoi, președintele filialei județene USR, Ramona Dinu, senator USR, Stelian Ion deputat USR și Dumitru Caragheorghe, președintele filialei locale USR, au vorbit dspre rezultatele alegerilor prezidențiale, proiectele de pe viitor.

"Am obținut rezultate satisfăcătoare, nu suntem neaparat mulțumiți. Ne vom pregăti pentru runda următoare, pentru runda de alegeri locale. În momentul acesta vom intra in linie dreaptă pentru alegerile locale" a declarat Remus Nedoi, președintele filialei județene USR Constanța.

"La mulți ani tuturor dobrogenilor, mica unire, dar foarte important pentru noi, un moment istoric important. Ar fi fost un moment oportun să aibe loc dezbateri pe teme culturale, istorice. Decebal Făgădău nu procedează corect, ci, ca predecesorul lui, Mazăre, să le dea fasole și ciolan afumat. Este foarte trist.

Dar vorbind despre alegerile prezidențiale și rezultalele obținute, au fost slăbuțe. Îl felicit pe Klaus Iohannis pentru scorul obținut. Facem.o analiză să vedem unde am greșit iar pe viitor le vom corecta la alegerile locale și parlamentare. Ceea ce trebuie să facem este să scăpăm de PSD, ei vor pierde pe linie, veți vedea că așa va fi. Constanța trebuie să scape de acest partid, PSD, de la primărie și județ. În turul doi de scrutini este evident că vom solicita alegătorilor noștri să meargă la vot și să voteze rațional, adică, cu președinte Klaus Iohannis. A avut o direcție bună pe linia de protejare proeuropene, pro justiție. Nu este normal ca un candidat ca Dăncilă să obțină un astfel de scor. A dus România spre ruină", a spus Stelian Ion.

"Noi suntem în curs de a face o analiză la nivel național, este greu să spunem unde am greșit dar pot spune că puteam face mai multe. Vineri vom avea o ședință de plen cu toți membrii, unde vom vorbi despre acest aspect. Noi nu am discutat destul de mult cu oamenii deși am ieșit pe stradă pentru a vorbi cu ei. Nu cred că ar fi neaparat aroganță din partea noastră, eu cred că este la nivel minim", a spus Remus Negoi, întrebat fiind unde crede că s-a greșit de-a lungul campaniei.

L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cat timp o sa fie Caragheorghe, Iacob, Tanase si Gima nu recomand sa votati USR. Au foarte multe nulitati propusi in CL sau CJ Cta. Oameni care n au facut nimic, toti se dau antreprenori cu firme pe 0, adica ori nu platesc taxe adica hoti ori chiar sunt inapti. Cu ce mi ar schimba mie viata in bine acesti neica nimeni?? Cat despre pilosul de Caragheorghe...cum sa fii angajat la aeroport?? acolo unde intra numai spagagii si pilosii din Cta.. si cum sa te dai anti penal cand tu ai intrat pe pile peste tot???si vrei sa mai si conduci un oras, bisnitarul de masini.
0
0
Un partid cu idei ciudate cam anti-populatie.
0
0
Uniunea Scufundati Romania va dispare la ghena de gunoi a istoriei ca atatea alte partidulete PPDD, UNPR, ApR etc etc
3
1
Si mie mi-e sila de indivizii astia. Fac conferinta de presa ei... Ha, ha, ha! Au participat 3 jurnalisti? Stelian Ion este penibil cu afirmatiile sale. Cum sa votezi rational cu Iohannis? De ce? Ce a facut acest neamt pentru romani? A frecat pula timp de 5 ani! A fost in 3 vacante, zice chiar el. Da, in fiecare luna cate 3. Va imbatati cu apa rece, Stelian Ion! V-ati luat un sut in cur la turul 1, ce mai vreti? Nu vi s-a ridicat ceata de pe ochi? Tot va mai credeti apreciati si iubiti? Inutilii dracului!
3
1
Usr un partid de penali, disperati sa ajunga la putere sa puna mana pe banii europeni ca seful lor BARNA. La constanta sef este Stelian Ion avocatul lui Mazare, care l a scapat de dosare penale si Caragheorghe un bisnitar de masini acum director la cardinal motors, vanzator auto vrea sa conduca constanta. Sa traisca
5
1
unii care vor sa faca ceva dar nu stiu cum si cu cine. Incapatanarea, aroganta si lipsa de experienta in ale politicii nu in ale hotiilor cu statul duc incet dar sigur partidul in prapastia celor sub 5 la suta.
5
1
USR Constanta este o machedoneala de cipani politicieni care sunt cu ochii pe branza de la alegerile locale.Ce propun ei este ca sa schimbam niste cipani cu alti cipani.Stelian Ion vrea la primarie ca sa manance si el ceva terenuri.
7
1
Aceste persoane nu au facut niciodata, nimic concret in viata lor profesionala. Cum ar putea face pentru noi, ceva? Impostura si oportunismul de cel mai jos nivel, se gaseste in acest pseudo-partid. Incepand cu presedintele lor, care a dovedit ca este o nulitate, fara caracter, si pana la ultimele personaje care sau adunat in aceasta gasca murdara!
7
1
Cine i a votat pe papagalii astia de la usr si pe Barna?
9
1
Vot nul din partea mea nu am pe cine sa votez
8
1
Pana cand romanul nu va intelege ca PSD, PNL, ALDE, Pro Romania, UDMR nu sunt altceva decat clanuri mafiote, Romania nu se va face bine niciodata. Si ca un exemplu: la Constanta avem monopol PSD-t dar usor usor pe langa acestia traiesc si PNL-tii. Vom schimba sa spunem rolurile si atunci PNL-ii din buna colaborare le vor impartii si ceva vratilor PSD-i. Asa ca fratilor de data aceasta aveti solutia USR. Nu mai aveti cum sa spuneti ca nu ati avut ce alege. Succes USR!!!
4
13

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614