REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

USR Constanța, despre blocurile care urmează să răsară în parcul Tăbăcărie: ”Făgădău, Nu e parcul tău!”

USR Constanța, despre blocurile care urmează să răsară în parcul Tăbăcărie: ”Făgădău, Nu e parcul tău!”

Replica API 22 mai 2018 | 09:17 233

Protest!

Protest!

Constănțenii protestează din nou vineri, 25 mai, la ora 18.00, lângă Pavilionul Expozițional, a anunțat USR Constanța. Locul nu este ales la întâmplare, spun reprezentanții Uniunii, precizând că primarul Făgădău și Consiliul Local Municipal Constanța au hotărât să construiască acolo, în Parcul Tăbăcăriei, 3 blocuri.

”Și-au arogat, pur și simplu, puterea să transforme un spațiu verde al constănțenilor în moșie personală a clienților de partid. Asta într-un oraș cu o lipsă acută de spațiu verde. Într-un oraș în care singurul parc adevărat este încărcat în fiecare an cu noi construcții. Într-un oraș în care, ce ironie, directoarea din primărie, Ani Merlă, vorbește despre Registrul Spațiilor Verzi, dar soțul său primește dreptul să ridice betoane în parc. De aceea, USR Constanța cheamă constănțenii la protest. Să manifestăm pentru spațiul verde al nostru, al tuturor, și pentru o viață urbană normală. Să ne revoltăm pentru că municipiul Constanța pare tot mai rupt de restul marilor orașe ale țării, prin aspect și prin conducerea sfidătoare. Vom merge în marș până la City Mall, o altă construcție care a ocupat fără nicio rațiune 4 hectare de parc. Vor fi, alături de noi, deputatul Stelian Ion și senatoarea Ramona Dinu”, au spus cei de la USR. Aceștia au încheiat cu declarațiile lui Făgădău, din 2015: „Nici un centimetru din Parcul Tăbăcăriei nu va fi ciuntit” Protestul va avea loc pe 25 mai, ora 18.00, de la Pavilionul expozițional.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
care curva de machidon se mai afla in spatele acestei hotii,fecalau i-a pus gand rau si liceului agricol din aceleasi motive
10
1
Aceasta este o afacere imobiliara inceputa de Mazare si continuata de Fagadau. Mazare a dat autorizatii de constructii in parcul Tabacarie de multi ani. S a temut sa si asume mangla ca era prea evidena. Acum Fagadau arunca vina pe Mazare ca asa se face la machedoni si jidani. Constantenii trebuie sa puna mana pe topoare si sa aplice dreptatea bunului simt.
11
1
De ce USR -ul nu le face plangere penala lui Fagadau si procurorului sef DNA C-ta care toleteaza astfel de infractiuni? Sa mearga la DNA Bucuresti si sa depuna acolo plangerile penale
12
1
Imi plac deseurile si vreau deseuri peste tot.
5
0
Eu nu inteleg cum ajung aceste spatii pe care se construiesc blocurile din propietatea municipalitatii in proprietate privata . Nu cumva in mod ilegal ?
10
1
Constantenii nu au protestat niciodata pentru nimic. Acum se trezesc sa comenteze ca vezi doamne USR isi face imagine pe tema asta. Bai fratilor, suntem niste mamaligi care meritam un oras condus de machidoni incompetenti, hoti, tigani si gunoaie. La revedere parcuri, bun simt si trai decent. Adio investitori, adio tineret, resemnare si indolenta
22
3
Ai furao si pe mata machidoane
20
1
Fatalau esti un bou Mai dute in schimb de experienta pe la Cluj.
14
2
Eu as iesi la proteste dar pentru ca este implicata Uniunea Scuipati Romania nu o s-o fac niciodata. M-am saturat de hateri pe care ii intereseaza doar propria imagine, in rest sunt la fel ca toate partidele.
4
11
Senatorul PSD, Tit Liviu Brailoiu, pe care Replica il promoveaza pt. noile alegeri, ce face? Nu ia masuri? A, nu poate, face si el parte din PSD, si vrea si el un bloc in parc. Bravo, Replica!
8
3
Pe ce lume traiesti ? Iese cineva de bunavoie sa protesteze pt un drept al nostru ? Avem consilieri din opozitie dar nu protesteaza, ci stau cuminti la rand pt a primi si ei tainul
11
3
Multi ma vor injura , pentru opinie , dar un protest , pentru apararea apararea parcului Tabacariei , nu ar trebui facut de nici un partid , ci doar din oameni simpli , fara nici un partid . O reactie pur civica , fara un partid .
13
2
Nu-mi place USR. Insa daca este dovedit prin probe ceea se sustine in legatura cu relatiile intre persoanele din Primarie si cei cu constructia blocurilor in parc, trebuie facuta plangere penala pe numele tututor celor din primarie si institutii afiliate care s-au angajat si au semnat pe documentele de aprobare. Daca nu exista nici lege si nici ordine, nu mai avem nici o sansa.
16
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614