REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

USR Constanța, în JOC de GLEZNE. Pe mâna cui merge PNL?

USR Constanța, în JOC de GLEZNE. Pe mâna cui merge PNL?

Replica API 13 iulie 2020 | 11:16 4133

Visul unei alianțe puternice de dreapta care să aibă reale șanse în lupta cu Decebal Făgădău, actualul primar al Constanței, este departe de a fi realizat. Partidul Național Liberal nu dorește sub nicio formă să intre alături de USR cu un candidat unic la fotoliul de primar al municipiului Constanța, întrucât niciunul dintre partide nu este dispus să cedeze în fața celuilalt. Astfel, mai mult ca sigur PNL va merge pe mâna lui Vergil Chițac, iar USR încearcă să definitiveze alianța de dreapta, așteptând încă răspunsuri din partea câtorva partide, printre care și PMP.

"Așteptăm să ne întâlnim încă o dată"

Alianța Dreptei este ținută în joc de glezne de Partidul Național Liberal, pe plan local, și singurii care nu par a-și da seama de această situație sunt cei de la USR Constanța, care încă speră că liberalii vor veni alături de celelalte partide de dreapta în lupta pentru câștigarea alegerilor locale.

"Am văzut din presă că ar fi refuzat să facă o alianță și că nu doresc să meargă în tandem cu noi și că vor să meargă singuri, dar nu am primit niciun semnal din zona asta. Așteptăm să ne mai întâlnim încă o dată. Luăm în calcul absolut toate variantele și suntem pregătiți pentru orice. Mă voi întâlni cu Partidul Verde, cu președintele Alianței pentru Unirea Românilor, iar din partea PMP așteptăm un semnal.", a declarat, pentru "Replica", Ion Stelian, președintele USR Constanța.

"USR încearcă să fie în opoziție și față de PSD, și față de PNL"

Potrivit unor surse din cadrul PNL Constanța, decizia de a nu intra în alianță cu USR Constanța s-a luat la nivel central, iar candidatul pentru postul de primar al municipiului Constanța din partea liberalilor va fi Vergil Chițac.

"USR încearcă să fie în opoziție și față de PSD și față de PNL. E absolut normal ca electoratul lor să fie dezamăgit. Acest lucru se vede foarte clar în procente- nu mai vorbim de sondaje. USR a scăzut la jumătate. Cred că ar trebui să fie un semnal de alarmă foarte puternic pentru ei. Și în aceste condiții, cel mai important este să facă un plan intern de consolidare a poziției partidului, in loc să scoată procente false pe piață.", a afirmat Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța.

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Numai cu Palaz nu va vazusem. Ne-am pus sperante ca sunteti altfel. O sa votez pnl la locale. Sunteti o adunatura de palavragii si incompetenti la Constanta! Un proiect pentru Constanta nu sunteti in stare sa faceti. Doar cu vorbe nu castigati nimic
5
1
Sunt antiFagadau si antiBabu si anti toata gasca de mazarijti din mizeria aia de Primarie. Nu castig bani in Constanta dar sunt constantean.USR nu face nmici 15% la locale. Singurul lor scop e sa-l puna iar pe Fagadau primar si sa se bage in seama in consiliu. Stelian Ion ar fi o alta calamitate pentru oras ca si astia acum. Oricum NU votez USR la locale, in caz ca s-au imbatat cu procentul de la Euro P. Si nici prietenii sau familia mea, care I-au votat atunci. Aterizarea va fi dura..
4
1
Devine interesant.
3
0
Vrajeli de 3 lei...palma e batuta...Fagadau primar si Lupu consilier judetean. Hutuca asta e doar de decor, jocurile sunt facute de cei mari. La Constanta PSD-l a trait alaturi de PNL si asa o va face si de data aceasta. Mai ales ca pe Tutuianu nu-l inghite Stroe de nici un fel...chiar asta este si motivul pentru care Stroe s-a intalnit cu mai marii PNL si au batut palma pentru cele doua locuri si mazilirea lui Tutuianu. Rog redactia sa publice acest coment dupa ce vor avea loc alegerile locale...sa vedeti cum toate-s aranjate in tara asta de rahat, plina ochi de oamnei de nimic.
12
1
partidul verde e condus de Nelu Cosma cica un fel de un vagabond periculos care vrea sa candideze prima la Medgidia unde probabil o sa ia vreo suta de voturi.
4
1
Caragheorghe adica alt machidon curatati ma USRistilor partidul asta de machidoni,sa stiti ca si machidoni care sunt baieti buni daca ajung intr-o functie de decizie coboara roiul de tantari peste el si il sufoca cu cereri,marsavi daca stiu ca ala este cinstit si corect merg la tasu,masa,frasu,lale,papu gasesc ei un fir de care sa se lege si asa il dau ei pe brazda pe ala cinstit,pentru ca pt.minoritari astia doar prosti nu fura.
8
0
hutuca este sclavu meu
1
5
Bai, toate ca toate, dar importante sunt alegerile parlamentare. Din USR, doar pe Gabi Turita il vad capabil de o figura frumoasa si asta stiu din interior. Caragheorghe vrea sa il sape pentru ca pierde in fata lui puncte, dar navigatorii voteaza Turita. Mult succes!
4
2
Daca PNL se da la o parte pt USR eu unul nu i mai votez in veci
14
2
nici o sansa. razboaiele se castiga de cei puternici.
7
0
acest hutzuca ii face practic jocurile tractoristului din Beidaud , ptr ca din cauza acestui filfizon chitzac care este un incompetent in probleme de administratie , dar dornic sa-si mareasca averea , din nou individul cu freza de ginere mort va ajunge primar...
11
3
acum.faci alianta de dreapta cu partidul verde? Adica cu prietenul tau jurist analfabat aifticai care a imputit constanta de constructii abuzive? Da? Pai aliazate si cu celco
13
1
USR este cam duplicitar pt. ca are fractiuni din toate noantele politice si nu sunt uniti ,adica credibili.
11
3
Papagalii de dreapta se musca de kkurr si Fagadau castiga.
9
6
inteles candidatii de primar, bravo la ei!
3
0
Actualul primar ii ok sa CONTINUIE.Si ast se va intimpa.Circotasi sa spumege
7
10
Fagadau castiga sigur oricare ar fi aliantele.
8
13
"SIGUR esti un PSD ist cimat !Nu mi vine sa cred cate putezituri psd iste avem la Constanta !
10
6
Fagadau o sa castige in fata acestor looseri-latrai!
11
12
Sa retina USR-Plus drept cea mai mare adunatura de latrai din politica romaneasca. Niste catelusi efeminati care au impresia ca lumea si viata in general sunt doar niste postari de pe Facebook.
21
9
Dar poate ca usr il vrea primar tot pe d- l fagadau.
19
12
Sefu daca tot asteptam sa se afilieze si PMP , este mai mult decat binevenit dl. Claudiu Palaz ! Asa ma va sustine in continuare si pe mine la Primaria Cogealac ca mai vreau un mandat. Daca tot beneficiez de prezumtia de nevinovatie, cred ca-mi ajung inca 4 ani pana se hotaraste DNA sa ma prinda si sa ma trimita in judecata
10
1
Mos teaca stie sa piarda..asta e marea calitate. un pensionar de lucs care este fff iubit de tineri. Ciorba de popota reincalzita.
22
8

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218