REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
12.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

USR Constanța, proiect de sterilizare gratuită a câinilor!

USR Constanța, proiect de sterilizare gratuită a câinilor!

Replica API 21 februarie 2019 | 02:59 425

sursa foto: Facebook

Uniunea Salvați România Filiala Constanța a înaintat primarului şi consilierilor municipiului Constanța, luni, 18 februarie a.c., o solicitare de finanțare, începând chiar din acest an, a unui program de sterilizare gratuită a animalelor fără pedigree, cu sau fără stăpân.

Alături de expunerea de motive, USR Filiala Constanța a prezentat și un proiect de hotărâre de Consiliu Local în acest sens.

Potrivit unei postări în mediul online, USR Constanța susține că, până în acest moment, autoritățile locale au apelat la metode costisitoare și ineficiente în abordarea problemei câinilor fără stăpân, metode care au provocat suferințe și moarte animalelor și antagonizarea unor grupuri din societate, fără a rezolva problema. Anul trecut, USR Constanța anunța că într-un interval mai mic de 2 ani, autoritatea locală a cheltuit 531.455,43 lei (suma nefiind finală) şi, cu toate acestea, numărul animalelor fără stăpân a crescut.

Partidul Uniunea Salvați România și-a propus să caute soluții pe termen lung, orientându-se spre cauzele care au generat problema, iar printre aceste cauze se numără tocmai nesterilizarea animalelor cu stăpân, abandonul puilor unor astfel de câini pe domeniul public și reproducerea necontrolată a câinilor fără stăpân.

De asemenea, programul propus poate fi un punct de plecare important și necesar.

L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
parerea mea este ca daca muieserei s-ar castra pe ei cu acest program am fi mult mai in castig
1
3
@ 1646 pai si comunistii de la PNL si USR trebuiesc castrati.Nu Basescu le-a spus ca sunt puiuti de comunisti?Ma-ta si tac-tu nu au fost comunisti?Oi fi si tu neam cu Coposu sau mai bine zis cu Sora
2
1
Mai bine va castrati pe voi ca e tara plina de salvatori, comunisti imputiti ce sunteti.
1
1
uite o treaba excelente USR se castreaza politic perfect ! Cand pot aduce si eu cativa useristi Gotu,Drula Barna , Chichirau ,Zainea ? Asigur transmisie live cu telefonasul .Si uite asa se curata parlamentul de javrele ce-si fac veacu pe acolo ,poti merge linistit pe holuri ca nu te mai agaseaza nimeni cu hartiute ,benere, invective .Am doar o suparare nu o sa o mai vad pe saorma Angy cad se da cu basanaul de ciment si cade cu caltabosii in sus !
5
2
poate ne zice usr constanta cum sta treaba cu membrul fondator si directorul cardinal motors cum a ajuns sa repare ambulantele spitalului fara licitatie. Ca in rest sunt moralisti baietii si le stiu pe toate. Cata ipocrizie zace in partidul asta.
5
2
astea la ce se pricepe pricep se duc bete in consiliul european si ne fac de ris pe bani nostri is vorbesc tara de rau sa vina alegerile
4
2
Foarte buna initiativa asta! Vrei sa te plimbi prin statiunile litoralului pe vremea asta frumoasa si te trrezesti atacat de haite de caini turbati cu spume la gura care se dau la tiine. Trebe sa umbli cu parul in mana sau cu punga de pietre ca sa te aperi. In Saturn, Jupiter si Neptun e chiar periculos pentru femei si copii.
4
3
Pentru cel de jos: fara suparare, iai tu atunci si trateaza-i, dreseaza-i, hraneste, daca iti da mana! Dar nu sa se frece si traverseze cu mine in intersectie, raiosi si bolnavi fiind cand mai am langa mine si un copil mic!
5
0
Bai tampitilor aveti grija ca ramane tara fara cainii romanesti. Judecati cu tartacutele alea ca sunt pe cale de disparitie caii romanesti.Toti spun ca rasa de cai romaneasca e cea mai buna si trebuie sustinuta strategic si in scop militar.La fel si cainii si alte animale. Nu imputinati agresiv animalele din Romania ca o faceti in intersul strainilor.
0
4
felicitari pt initiativa, sa speram ca primaria va sprijini demersul
4
4
cainii fara cip sa dispara
5
3
Eu am un proect de jupuit caini pentru pantofi.
5
6

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102