REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

USR continuă să dea cu barda în PNL. Bonus: Barna a invitat-o pe Kovesi să candideze la prezidenţiale

USR continuă să dea cu barda în PNL. Bonus: Barna a invitat-o pe Kovesi să candideze la prezidenţiale

Replica API 11 iulie 2018 | 00:52 375

USR încearcă să se poziţioneze cât mai bine pe scena politică în contextul actual, însă demersurile din ultimele ore par a fi mai degrabă gafe: se distanţează abrupt de celălalt partid de opoziţie, PNL, prin lansarea unor postări (în mediul virtual) jignitoare la adresa lui Klaus Iohannis şi a parlamentarilor liberali. IATĂ IMAGINI postate de susţinătorii USR pe Facebook:

CLICK PE IMAGINI!

Însă, cea mai nepotrivită manifestare a USR este legată de fosta şefă a DNA, Laura Codruţa Kovesi, despre care preşedintele USR, Dan Barna, spune că ar putea fi candidatul partidului la prezidenţiale.

“A fost un schimb de mesaje în care i-am transmis că se bucură în continuare de încrederea şi de sprijinul nostru. I-am spus, de asemenea, că USR are uşile deschise pentru domnia sa în măsura în care va considera necesar să intre în politică şi i-am spus asta pentru că Laura Codruţa Kovesi este un simbol al luptei anticorupţie, USR este angrenat la propriu cu toate resursele în această luptă de susţinere a statului de drept şi, în măsura în care doamna Kovesi va dori să intre în politică, considerăm că ar putea să fie un membru foarte valoros al partidului nostru şi ar putea să aducă acea parte de Românie decentă, să avem un stat în care un condamnat penal care fură bani de la copii şi îşi plăteşte oamenii de la partid nu conduce statul”, a declarat Dan Barna, citat de News.ro.

Prezent în emisiune la Realitatea TV, deputatul USR de Constanţa Ion Stelian a încercat să dilueze gafa, comentând că Laura Codruţa Kovesi este un profesionist şi că, desigur, dacă ar dori, ar putea fi un prezidenţiabil bun. Însă, Kovesi ar urma să treacă prin anumite etape care să o “califice” drept candidat, aşa cum se întâmplă cu toţi potenţialii candidaţi ai partidului pentru orice funcţii.

A.C.

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/sustinatorii-usr-il-fac-praf-pe-iohannis-reactii-dupa-revocarea-sefei-dna-360757/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ar fi bine sa candideze. Sigur nu ar castiga,dar numarul celor ce voteaza cu ea ar fi relevant pentru a vedea cati dobitoci cu bale avem in tara,macar aproximativ.
3
3
Presedintele nu are un partid puternic pe care sa se sprijine.Toate partidele sunt inflitrate cu securisti.
1
1
Tu nu esti ala care trebuia sa fii in puscarie de mult timp?
1
4
astia nu sunt aia care au 4% sondaje si care vor dispare la urmatoarele alegeri parlamentare?
7
2
Blestemat sa fi tu si copiii tai si nepotii tai, bolnavule. Cate mesaje ai dat de atatea ori sa fii blestemat
0
7
Cine ula mea, e?
8
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218